Ένας 17χρονος φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος τον 45χρονο πατέρα του στο κεφάλι ενώ οι δυο τους είχαν πάει για κυνήγι στη Λεμεσό.  Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Σούνι.

Οι αστυνομικές Αρχές τέθηκαν επί ποδός μετά από τηλεφώνημα από τον νεαρό που, όπως αναφέρει το alphanews.live, έλεγε πως πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις, ο 45χρονος βρισκόταν νεκρός στο έδαφος.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Αlpha Ενημέρωση ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο πατέρας, που βρισκόταν σε κυνηγετική εξόρμηση σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού σε κάποια στιγμή «προφανώς κατά λάθος δέχθηκε πυροβολισμό και βρήκε ακαριαίο θάνατο». 

Η αστυνομία ενημερώθηκε από κυνηγούς που βρίσκονταν στο απέναντι βουνό καθώς και από τον ανήλικο. 

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο πυροβολισμός ήταν τυχαίος από τον ανήλικο.