Τα περισσότερα μικρά παιδιά έχουν μόνο μερικά χύμα νομίσματα στους κουμπαράδες τους. Ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά 5 χρονών. Έτσι, όταν η νεαρή μαμά και χρήστης του TikTok, Clarissa Garza, βρήκε σχεδόν 220 ευρώ κρυμμένα σε ένα από τα παιχνίδια της κόρης της, έμεινε ε το στόμα ανοιχτό.

Στη σελίδα της στο TikTok @rissa_xo.xo, η μητέρα από το Τέξας αποκάλυψε πώς το πεντάχρονο παιδί της μάζευε χρήματα μέχρι που συγκέντρωσε αυτό το ποσό. Είπε: Είναι πέντε, οπότε δεν ξέρω από πού θα μπορούσε να πάρει τα χρήματα. Ας δούμε πόσα έχει κρύψει εδώ».

Η νεαρή μέτρησε πολλά χαρτονομίσματα του 1 δολαρίου, καθώς και χαρτονομίσματα των 20 και 100.

@rissa_xo.xo

Reply to @mia_babe26 the answer to everyone’s question #kids #funny #money #cutie #fyp #lol #fy #haha

♬ original sound – Clarissa Garza

Η απάντηση της μικρής ήταν αφοπλιστική

Το συνολικό ποσό έφτασε τα 247 δολάρια (περίπου 220 ευρώ) με πολλούς followers της νεαρής μητέρας να μην μπορούν να κρατηθούν και να κάνουν πλάκα στα σχόλια όταν τελικά απκκαλύφθηκε η πηγή αυτών των χρημάτων.

Στο viral βίντεο, η Clarissa ρώτησε την κόρη της: «Πού τα βρήκες αυτά τα χρήματα;». Τότε, προς έκπληξή της, η μικρή απάντησε: «Στο τσαντάκι σου».

Σύμφωνα με την πεντάχρονη, τα χρήματα ήταν κρυμμένα «για να είναι ασφαλή».

Περισσότεροι από 23,8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το κλιπ, με έναν να αστειεύεται: «Το κορίτσι έχει περισσότερα χρήματα από εμένα».

Ένας άλλος ανέφερε: «Αποταμιεύει για το μέλλον της. Ξέρει πόσο δύσκολο θα είναι!».

Πάντως δεν έλειψαν και οι επιπλήξεις καθώς μια χρήστης πρόσθεσε: «Προφανώς είναι καλύτερη στα οικονομικά, δεδομένου ότι δεν ήξερες καν ότι έλειπαν τα χρήματα από την τσάντα σου».