Ένας 17χρονος ναυαγοσώστης ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και μαχαιρώθηκε σε παραλία της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, όταν είπε σε μια ομάδα νεαρών να σταματήσουν να πίνουν και να καπνίζουν.

Το θύμα εκτελούσε τη βάρδιά του το απόγευμα της Κυριακής, όταν πλησίασε τους νεαρούς για να τους ενημερώσει ότι το αλκοόλ και το τσιγάρο απαγορεύονταν στο πάρκο. Τους είπε ακόμα πως αν δεν σταματούσαν το πάρτι τους, ήταν υποχρεωμένος να τους διώξει…

Ναυαγοσώστης ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε όταν είπε σε μια ομάδα νεαρών να σταματήσουν το πάρτι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox News, η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι αρκετοί νεαροί άκουσαν τον ναυαγοσώστη και έφυγαν, ένας όμως από αυτούς έγινε «επιθετικός λεκτικά». Έφυγε μεν, επέστρεψε ωστόσο λίγο αργότερα με παρέα.

Οπλισμένοι με ξύλα και μαχαίρια, ξυλοκόπησαν αγρίως τον ναυαγοσώστη και τον μαχαίρωσαν. Ο άτυχος 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και παραμένει εκτός κινδύνου.

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για το περιστατικό, μια 22χρονη, ένας 19χρονος και ένας 17χρονος, στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του δήμου Robert Antonelli Jr., «ως πόλη, ως κοινότητα, ό,τι συνέβη εδώ δεν είχε κανέναν λόγο να γίνει. Ήταν ένα απλό αίτημα. Ένα απλό πράγμα και το πήγαν πολύ μακριά. Δεν πρόκειται να το ανεχτούμε»…