Πολύ ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζει το Κρεμλίνο την πρόταση που έκανε ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk στον Ρώσο πρόεδρο να έχουν μια συζήτηση μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, πρέπει προηγουμένως να καταλάβουμε σε τι συνίσταται η πρόταση.

«Αρχικά θέλουμε να το διευκρινίσουμε. Ο πρόεδρος Πούτιν δεν χρησιμοποιεί απευθείας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν τα χειρίζεται ο ίδιος», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Κατά την εκτίμησή του η πρόταση του Musk «είναι αναμφισβήτητα πολύ ενδιαφέρουσα». «Αλλά πρέπει κατά κάποιο τρόπο να καταλάβουμε τι έχει υπόψη του, τι προτείνεται, γι’ αυτό αρχικά θα τα διευκρινίσουμε όλα αυτά και μετά θα απαντήσουμε» υπογράμμισε ο Πεσκόφ.

Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Tesla και SpaceX, αναφέρθηκε χθες μέσω του Twitter στον προσωπικό λογαριασμό του Κρεμλίνου, προσκαλώντας τον Πούτιν σε μια συζήτηση μαζί του στο Clubhouse. «Θα θέλατε να κάνουμε μαζί μια συζήτηση στο Clubhouse;» έγραψε χθες Κυριακή ο επιχειρηματίας στο Twitter.