Δίχως τέλος είναι τα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα που έρχονται στο φως για τη «μαντάμ» του Τζέφρι Έπσταϊν, τη βρετανή κοσμική που τον προμήθευε με τις στρατιές των κοριτσιών.

Το βράδυ της Τετάρτης δημοσιεύτηκαν νέα δικαστικά έγγραφα που τη θέλουν να «διατάζει ένα δωμάτιο γεμάτο με ανήλικα κορίτσια να φιληθούν και να χορέψουν ερωτικά μπροστά στον Τζέφρι Έπσταϊν και να κλέβει το διαβατήριο ενός θύματος, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή».

Στα έγγραφα περιέχονται καταθέσεις μαρτύρων που κατηγορούν τη Μάξγουελ ότι καραδοκούσε συνεχώς για νέα θέματα, αναγκάζοντάς τα να εκτελούν σεξουαλικές χάρες για τον παιδόφιλο.

Το θύμα Virginia Roberts κατέθεσε πως η Μάξγουελ ανάγκαζε τα κορίτσια να φιλιούνται ερωτικά και να χορεύουν για τα μάτια του Έπσταϊν και εκείνης.

Δεύτερο θύμα δήλωσε πως η κοσμική την είχε βρει στο σχολείο της και την προσέλαβε υποτίθεται για προσωπική βοηθό, μόνο και μόνο για να την παραδώσει στις ακόρεστες ορέξεις του κροίσου.

Τρίτο θύμα είπε πως η Μάξγουελ την απειλούσε διαρκώς, ζητώντας της να φέρει νεαρά κορίτσια στον Έπσταιν.

Η 58χρονη Μάξγουελ συνεχίζει να αρνείται πως προμήθευε με ανήλικες τον Έπσταϊν στο Μανχάταν στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Τα ντοκουμέντα δείχνουν ωστόσο πως του έφερνε κορίτσια ακόμα και 14 ετών.