Τζορτζ Φλόιντ: Συγκλονιστικές εικόνες με προσωπικό νοσοκομείου της Νέας Υόρκης να χειροκροτεί τους διαδηλωτές

Το αμοιβαίο «ευχαριστώ» - Δείτε τα βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
17:55
03/06/2020
Τζορτζ Φλόιντ: Συγκλονιστικές εικόνες με προσωπικό νοσοκομείου της Νέας Υόρκης να χειροκροτεί τους διαδηλωτές
4
loading

Οι διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ είναι καθημερινές, με χιλιάδες κόσμο να έχει βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Βίντεο στο twitter από ρεπόρτερ μεγάλων τηλεοπτικών Μέσων δείχνουν μία από τις συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκε στη Νέα Υόρκη. Γιατροί και νοσηλευτές νοσοκομείου έχουν βγει στο δρόμο και χειροκροτούν τους διαδηλωτές, θέλοντας να δείξουν και εκείνοι την συμπαράστασή τους.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό και οι γιατροί τους τελευταίους μήνες δίνουν μεγάλες προσπάθειες απέναντι στην πανδημία.

Όπως πριν λίγο καιρό ο κόσμος χειροκροτούσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την υπερπροσπάθειά τους, έτσι τώρα το νοσηλευτικό προσωπικό θέλησε να στηρίξει με το χειροκρότημά του όλους όσους διαδηλώνουν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το «ευχαριστώ» είναι αμοιβαίο, καθώς το χειροκρότημα του νοσηλευτικού προσωπικού ανταπέδωσαν οι διαδηλωτές, οι οποίοι ευχαρίστησαν γι΄ αυτή την κίνηση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Aλεξ

  Πω πω συγκινηση....κλαιω....

 2. avatar τους χειροκρότησαν

  τους χειροκρότησαν περίπου 3 άτομα σε κάθε βίντεο, πως προπαγανδούν έτσι για να περάσουν το μήνυμα ότι \"όλοι είμαστε μαζί με τους διαδηλωτές\"

 3. avatar Ο τρελός του πλανήτη

  Πρέπει να φύγει τώρα

 4. avatar Τι φοβερή συγκίνηση

  Δακρύζω

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει