Μπορεί ο άντρας να λατρεύει το σεξ, τι σκοτεινά μυστικά προσπαθεί όμως να κρύψει;

Κι ενώ το σκέφτεται συνεχώς, μιλά πάντα γι’ αυτό και το γεύεται όποτε μπορεί, τα νούμερα είναι πολλές φορές δηλωτικά της τάσης που επικρατεί στον κόσμο των αρσενικών.

Νέα έρευνα που έγινε σε αμερικανούς άντρες αποκαλύπτει λοιπόν όσα θα θέλαμε να πούμε αλλά φοβόμασταν να παραδεχτούμε.

Κι αν διαμαρτύρεστε ότι αφορά στα αρσενικά της Αμερικής, οι διαφορές είναι ωστόσο πολύ λιγότερες απ’ όσο θα θέλαμε ενδεχομένως να αναγνωρίσουμε.

Σε τελική, ο άντρας είναι άντρας παρά το κοινωνικό πλαίσιο (που δεν είναι άλλωστε και τόσο διαφορετικό στις χώρες της Δύσης)…

Βρόμικα αντρικά μυστικά



Το 58,1% των ενηλίκων παραδέχεται ότι έχει κάνει one night stand μια φορά στη ζωή του. Από αυτούς, το 79% ήταν άντρες.

Το 33% των ενηλίκων έκανε σεξ με περισσότερους του ενός συντρόφους μέσα σε ένα 24ωρο. Από αυτούς, το 81% ήταν άντρες.

Το 77% των αντρών αρνείται ότι έχει προσποιηθεί ποτέ οργασμό.

Το 23% των αντρών παραδέχεται ότι απατά…

Ο άντρας και το πορνό

Οι περισσότεροι άντρες (13%) ξεκίνησαν να βλέπουν «ροζ» ταινίες σε ηλικία 18 ετών. Το 12,9% σε ηλικία 16 ετών, το 12% στα 15 τους και το 11,6% τόσο νωρίς όσο τα 12 χρόνια ζωής!

Το 45% των αντρών προτιμά να βλέπει πορνό όταν είναι μόνος στο σπίτι, το 31% απολαμβάνει την πορνογραφία με τη σύντροφό του, ενώ ένα 23% ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει ποτέ ταινία πορνογραφικού περιεχομένου…

Σεξουαλικές στατιστικές

Το 31% των αντρών της Αμερικής παραδέχεται ότι η πρώτη ερωτική τους συνεύρεση έλαβε χώρα σε ηλικία 17-18 ετών. Το 25% ήταν 15-16 ετών, το 20% ήταν μεταξύ 18-21, το 14% ήταν μικρότεροι από 14 ετών, ενώ ένα 7% κατέβηκε στον ερωτικό στίβο κάπως όψιμα, σε ηλικία 22 ετών.

Οι άντρες έχουν κατά μέσο όρο 7 σεξουαλικούς συντρόφους στη ζωή τους.

Το 28% των αντρών κάνει σεξ τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Το 90% των αντρών κάνει στοματικό έρωτα σε συντρόφους διαφορετικού φύλου, ενώ το 36% έχει δοκιμάσει πρωκτικό σεξ.

Το 5,2% των αντρών έχει επιδοθεί σε ομοφυλοφιλικό έρωτα, παρά το γεγονός ότι το 96% ισχυρίζεται ότι είναι ετεροφυλόφιλοι, το 1,7% ομοφυλόφιλοι και το 1,1% αμφιφυλόφιλοι.

Το 49% των αντρών ηλικίας 25-29 αυνανίζεται μπροστά στη σύντροφό τους.

Ασφαλές σεξ

Η χρήση προφυλακτικού είναι υψηλότερη στην ηλικιακή ομάδα 14-17 ετών και πέφτει καθώς ο άντρας μεγαλώνει: μόνο το 29% των αντρών ηλικίας 25-34 χρησιμοποιεί προφυλακτικό, ποσοστό που πέφτει στο 5% όταν ο άντρας φτάνει στην τρίτη ηλικία.