Ο άντρας και το σεξ

Στατιστικά και δεδομένα για το αγαπημένο χόμπι των αρσενικών!


ΚΟΣΜΟΣ
12:40
08/11/2013
Ο άντρας και το σεξ
6
loading

Μπορεί ο άντρας να λατρεύει το σεξ, τι σκοτεινά μυστικά προσπαθεί όμως να κρύψει;

Κι ενώ το σκέφτεται συνεχώς, μιλά πάντα γι' αυτό και το γεύεται όποτε μπορεί, τα νούμερα είναι πολλές φορές δηλωτικά της τάσης που επικρατεί στον κόσμο των αρσενικών.

Νέα έρευνα που έγινε σε αμερικανούς άντρες αποκαλύπτει λοιπόν όσα θα θέλαμε να πούμε αλλά φοβόμασταν να παραδεχτούμε.

Κι αν διαμαρτύρεστε ότι αφορά στα αρσενικά της Αμερικής, οι διαφορές είναι ωστόσο πολύ λιγότερες απ' όσο θα θέλαμε ενδεχομένως να αναγνωρίσουμε.

Σε τελική, ο άντρας είναι άντρας παρά το κοινωνικό πλαίσιο (που δεν είναι άλλωστε και τόσο διαφορετικό στις χώρες της Δύσης)...

Βρόμικα αντρικά μυστικάΤο 58,1% των ενηλίκων παραδέχεται ότι έχει κάνει one night stand μια φορά στη ζωή του. Από αυτούς, το 79% ήταν άντρες.

Το 33% των ενηλίκων έκανε σεξ με περισσότερους του ενός συντρόφους μέσα σε ένα 24ωρο. Από αυτούς, το 81% ήταν άντρες.

Το 77% των αντρών αρνείται ότι έχει προσποιηθεί ποτέ οργασμό.

Το 23% των αντρών παραδέχεται ότι απατά...

Ο άντρας και το πορνό

Οι περισσότεροι άντρες (13%) ξεκίνησαν να βλέπουν «ροζ» ταινίες σε ηλικία 18 ετών. Το 12,9% σε ηλικία 16 ετών, το 12% στα 15 τους και το 11,6% τόσο νωρίς όσο τα 12 χρόνια ζωής!

Το 45% των αντρών προτιμά να βλέπει πορνό όταν είναι μόνος στο σπίτι, το 31% απολαμβάνει την πορνογραφία με τη σύντροφό του, ενώ ένα 23% ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει ποτέ ταινία πορνογραφικού περιεχομένου...

Σεξουαλικές στατιστικές

Το 31% των αντρών της Αμερικής παραδέχεται ότι η πρώτη ερωτική τους συνεύρεση έλαβε χώρα σε ηλικία 17-18 ετών. Το 25% ήταν 15-16 ετών, το 20% ήταν μεταξύ 18-21, το 14% ήταν μικρότεροι από 14 ετών, ενώ ένα 7% κατέβηκε στον ερωτικό στίβο κάπως όψιμα, σε ηλικία 22 ετών.

Οι άντρες έχουν κατά μέσο όρο 7 σεξουαλικούς συντρόφους στη ζωή τους.

Το 28% των αντρών κάνει σεξ τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Το 90% των αντρών κάνει στοματικό έρωτα σε συντρόφους διαφορετικού φύλου, ενώ το 36% έχει δοκιμάσει πρωκτικό σεξ.

Το 5,2% των αντρών έχει επιδοθεί σε ομοφυλοφιλικό έρωτα, παρά το γεγονός ότι το 96% ισχυρίζεται ότι είναι ετεροφυλόφιλοι, το 1,7% ομοφυλόφιλοι και το 1,1% αμφιφυλόφιλοι.

Το 49% των αντρών ηλικίας 25-29 αυνανίζεται μπροστά στη σύντροφό τους.

Ασφαλές σεξ

Η χρήση προφυλακτικού είναι υψηλότερη στην ηλικιακή ομάδα 14-17 ετών και πέφτει καθώς ο άντρας μεγαλώνει: μόνο το 29% των αντρών ηλικίας 25-34 χρησιμοποιεί προφυλακτικό, ποσοστό που πέφτει στο 5% όταν ο άντρας φτάνει στην τρίτη ηλικία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar sakis

  Νόμιζα ότι θα διαβάσω κάτι σοβαρό ………… δεν υπάρχουν στατιστικά στον ερώτα, σήμερα μας αρέσει έτσι αύριο αλλιώς, ακόμα και αυτά που λένε οι ερώτοψυχολόγοι ας τα περιορίσουν στην συμπεριφορά του ανθρώπου και όχι στους τρόπους(τους τρόπους τους έχει καθορίσει η φύση)…………………………

 2. avatar Johnny Floxie

  Αντρας, ο μεγαλύτερος ψεύτης...

 3. avatar HELLENIC NATIONALITY

  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.

 4. avatar chris

  στην τρίτη ηλικία τη να το κάνει το προφυλακτικό , εάν και εφόσον μπορέσει να λειτουργήσει!!!!! , ότι και να κολλήσει δεν τον προλαβαίνει !!!!!!!

  1. avatar prikismenos

   Η τρίτη ηλικία δε χρησιμοποιεί προφυλακτικό για τεχνικούς λόγους. Είναι κάπως floppy το όργανο για να δεχτεί και προφυλακτικό.

  2. avatar Ανδρεας

   Χαχαχα! Στην χικια μου Κρις ισχυειε το: φυλακή στο μέτωπο στην κυρά Σούλα και μάτι στον καφενεν στην εγγονή του Χρήστου που περνάει με το μίνι!
   Στην τρίτη ηλικία το προφυλακτικό το θέλουμε για να βάζουμε νερό για παγάκια μέσα! χαχαχα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει