Δεν πρόκειται για τη μέση 19χρονη. Με τους φουσκωμένους μύες της και το εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, η Georgina McConnell είναι bodybuilder αφοσιωμένη στα έξι γεύματα την ημέρα και στις πέντε προπονήσεις την εβδομάδα.

Η προσπάθειά της φαίνεται να αποδίδει καθώς το φετινό καλοκαίρι απέσπασε χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα του UKBFF (UK Bodybuilding and Fitness Federation).

«Λατρεύω το bodybuilding, είναι η ζωή μου», δηλώνει η 19χρονη. «Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου πάντα ασχολούνταν με την καλή φυσική κατάσταση κι έτσι πάντα υπήρχαν βάρη και όργανα για ασκήσεις στο σπίτι, όταν ήμουν μικρή. Στα 17 μου αποφάσισα να αρχίσω το bodybuilding κανονικά, αν και από νωρίτερα μου άρεσε. Ξέρω πως είναι ασυνήθιστο για ένα κορίτσι στην ηλικία μου, τα περισσότερα θέλουν να είναι αδύνατα και ντελικάτα, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ», προσθέτει.

Η Georgina, με ύψος 1,70 και βάρος 65 κιλά είπε στη Daily Mail πως η δυναμική φιγούρα της έχει διχάσει τους φίλους και την οικογένειά της αλλά και τα αγόρια.

«Οι γονείς και οι φίλοι μου είναι περήφανοι για μένα και πιστεύουν πως δείχνω πολύ ωραία αλλά ο αδελφός μου είναι εντελώς αντίθετος, δεν το καταλαβαίνει όλο αυτό με το bodybuilding καθόλου», εξηγεί.

«Δεν έχω σύντροφο αυτή τη στιγμή αλλά δεν νομίζω πως το ασυνήθιστο χόμπι μου θα απωθεί όλα τα αγόρια. Ναι, κάποια τρομάζουν με τους μύες μου αλλά σε άλλους αρέσουν», προσθέτει.
Μπορεί στους διαγωνισμούς bodybuilding η 19χρονη να κρύβει μόνο τα στοιχειώδη του σώματός της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, στην καθημερινή της ζωή ωστόσο καλύπτει πολύ περισσότερο το σώμα της.

«Παρότι το bodybuilding έχει συμβάλει πολύ στην αυτό- εκτίμησή μου, συνήθως καλύπτω πολύ το σώμα μου όταν κυκλοφορώ. Αλλιώς οι άνθρωποι με κοιτούν με γουρλωμένα μάτια, ειδικά τα μπράτσα και τους ώμους μου. Δέχομαι πολλά κομπλιμέντα αλλά και πολλές προσβολές», τονίζει.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο