Άντρας αεροσυνοδός «πιάστηκε» να κάνει σεξ με άντρα πορνοστάρ μέσα στις τουαλέτες αεροπλάνου με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος.

Ο αεροσυνοδός ήταν εκτός υπηρεσίας την επίμαχη μέρα, όμως φορούσε στολή της εταιρίας.

Το βίντεο διάρκειας 8 λεπτών με την ερωτική συνεύρεση των δύο αντρών έφτασε στα χέρια της αεροπορικής εταιρείας. Την ίδια στιγμή, τα μέλη του πληρώματος της πτήσης ανέφεραν ότι δεν είχαν πάρει είδηση το τι συνέβαινε μέσα στην τουαλέτα.

Μετά την απόλυσή του, ο πρώην υπάλληλος δήλωσε στη Daily Mail, ότι δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση του ονόματός του και ότι προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του αφήνοντας πίσω το… ατυχές περιστατικό.

Όσο για τον πορνοστάρ, λέγεται ότι είναι και συνοδός κυρίων και μάλιστα μπορεί να χρεώσει έως και 1.5000 δολάρια για ένα βράδυ.

Έρευνα του 2011 σημειώνει, σύμφωνα με την DailyMail, ότι το 95% των επιβατών θα ήθελε να είχε μια σεξουαλική εμπειρία στον «αέρα» και το 5% δήλωνε πως έχει πραγματοποιήσει αυτή τη φαντασίωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.