Μια 42χρονη γυναίκα από το Βέντνορ του Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται για το φόνο της μητέρας της και της γιαγιάς της, τις οποίες χτύπησε μέχρι θανάτου με γκλοπ, έκλεψε τα χρήματά τους και τις πιστωτικές τους κάρτες και πήγε για ψώνια στη Νέα Υόρκη, αφού πρώτα έκανε μια στάση στο Ατλάντικ Σίτι.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 8/7 και η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, Χέδερ Μπαρμπέρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές την Τετάρτη 11/7 στο Μανχάταν, όπου ομολόγησε το έγκλημά της.

Τα άψυχα σώματα των δύο γυναικών, της 67χρονης Μισέλ Γκόρντον και της 87χρονης Ελέιν Ρόζεν, εντόπισε ο Ρίτσαρντ Ρόζεν, θείος της κοπέλας, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Philadelphia Inquierer τόνισε πως είχε προειδοποιήσει τις δύο γυναίκες να μην την αφήσουν να μείνει μαζί τους στο διαμέρισμα.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Ήταν τρομακτικό. Και οι δύο βρίσκονταν πεσμένες στο πάτωμα, υπήρχε αίμα παντού. Ήλπιζα να ήταν ζωντανές, αν και είχα καταλάβει πως ήταν νεκρές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο θείος της κοπέλας.

Υποστήριξε, μάλιστα, πως η 42χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα συναισθηματικής φύσης λόγω του ότι τα παιδιά της μένουν με τον πρώην σύζυγό της και πως έχει εθιστεί στα φάρμακα.

Μια σερβιτόρα ενός εστιατορίου που επισκέπτονταν συχνά οι τρεις γυναίκες ανέφερε στην Philadelphia Inquierer πως δεν ήταν λίγες οι φορές που έρχονταν σε αντιπαράθεση στο τραπέζι τους, προσθέτοντας επίσης πως μια φορά είδε την 42χρονη να κλέβει χαρτιά υγείας από την τουαλέτα του εστιατορίου και να τα τοποθετεί στην πανάκριβη τσάντα της.

Η Χέδερ Μπαρμπέρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και ληστεία πρώτου βαθμού, καθώς επίσης και οπλοκατοχή.