Μία νέα φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας αποτυπώνει τη φρίκη λίγα λεπτά αφότου η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον Rudy Eugene ο οποίος έτρωγε το πρόσωπο του Ronald Poppo.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Μαΐου στο Μαϊάμι και τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι μέρες περνούν προκαλούν ολοένα και μεγαλύτερο σοκ για όσα συνέβησαν.

Στη φωτογραφία ο Rudy Eugene κείτεται νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος δίπλα στο θύμα του, τον άστεγο Ronald Poppo, στον οποίο επιτέθηκε ενώ κοιμόταν.

Ο Poppo είναι γυμνός από τη μέση και κάτω καθώς, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Eugene υπό την επήρεια ενός νέου ναρκωτικού, του τράβηξε το παντελόνι και στη συνέχεια σκαρφάλωσε πάνω του και άρχισε να δαγκώνει το πρόσωπό του.

Οι αστυνομικοί του Μαϊάμι του φώναζε να σταματήσει αλλά καθώς εκείνος δεν συμμορφώθηκε τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.

Χθες οι γιατροί του Poppo μίλησαν για την κατάστασή του που βελτιώνεται και με την άδειά του το νοσοκομείο έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες που αποτυπώνουν την έκταση των τραυμάτων του.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο