Είναι γεγονός ότι τείνουμε να θεωρούμε τη βιομηχανία της πορνογραφίας κάτι σαν Φαρ Ουέστ, όπου ούτε νόμοι επικρατούν ούτε σέβεται κανείς κανέναν.

Μόνο που όπως αποδεικνύεται τα πράγματα είναι ολότελα διαφορετικά, καθώς όλα είναι επαρκώς οριοθετημένα και οι νόμοι αυστηρότατοι.

Αυτό μας υπενθυμίζει η ιστορία του Maurice McKnight (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Moe the Monster), που λέει πως παραβιάστηκαν τα δικαιώματά του όταν η λευκή παρτενέρ του τον αποκάλεσε «νέγρο» δυο φορές κατά την κορύφωση της σκηνής τους.

dspttny2

Όπως μεταδίδει το Buzzfeed, ο πρωταγωνιστής κατέθεσε ήδη μήνυση κατά της εταιρίας παραγωγής DogFart Productions και του υπεύθυνού της, σκηνοθέτη James Camp, ισχυριζόμενος πως δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για μειωτικούς φυλετικούς χαρακτηρισμούς όταν υπέγραψε το συμβόλαιο. Δυο φορές του ζήτησαν να τον βρίσει κομματάκι η παρτενέρ του, δυο φορές αρνήθηκε.

Ο σκηνοθέτης του είπε ότι το κοινό αγαπά να ακούει τη ρατσιστική λέξη σε ερωτικές σκηνές που περιλαμβάνουν μαύρο-λευκή, εκείνος όμως είπε ξεκάθαρα: «Όχι, δεν μου αρέσει η λέξη». Η παρτενέρ του ωστόσο Deborah Hinkle την είπε όπως κι αν είχε κατά την κορύφωσή της.

dspttny3

Ο δικηγόρος του πορνοστάρ, Dan Gilleon, δήλωσε πως τέτοιες ρατσιστικές συμπεριφορές πρέπει να εξοριστούν από την επικράτεια της πορνογραφίας…