Η Γιούλια Σκριπάλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι «συνήλθε πριν από μία εβδομάδα και είναι στην ευχάριστη θέση να πει ότι ανακτά τις δυνάμεις της μέρα τη μέρα».

Η ανακοίνωση της κόρης του πρώην ρώσου διπλού πράκτορα, που δηλητηριάστηκε τον περασμένο μήνα με νευροτοξικό παράγοντα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βρετανική αστυνομία.

«Είμαι βέβαιη πως αντιλαμβάνεσθε ότι το όλο επεισόδιο μού έχει δημιουργήσει κάποια σύγχυση και ελπίζω ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τη δική μου και της οικογενείας μου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής μου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Συνήλθα πριν από μία εβδομάδα και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι νιώθω όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα» τονίζει η 33χρονη γυναίκα σε μια ανακοίνωση που εστάλη από τη βρετανική αστυνομία.

«Είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον που προκάλεσα και για τα πολυάριθμα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκα».

«Είμαι βέβαιη πως αντιλαμβάνεσθε ότι το όλο επεισόδιο μού έχει δημιουργήσει κάποια σύγχυση και ελπίζω ότι θα σεβασθείτε την ιδιωτικότητα τη δική μου και της οικογενείας μου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής μου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Γιούλια Σκριπάλ και ο πατέρας της Σεργκέι βρέθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση, την 4η Μαρτίου, σε ένα παγκάκι στο Σάλσμπερι (νοτιοδυτική Αγγλία), όπου διέμενε ο πρώην κατάσκοπος από το 2010.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο του Σάλσμπερι την περασμένη εβδομάδα, ο Σεργκέι Σκριπάλ παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.