Οι πληροφορίες ενός εγκλήματος μεταξύ ενός ζευγαριού ήρθαν στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της δίκης ενός 58χρόνου, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανιψιά του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μετά την αιματηρή κατάληξη της ιστορίας τους, το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις μεταξύ του.

Ο 58χρόνος έσπασε μία τηλεόραση στο κεφάλι της νεαρής γυναίκας μετά από έναν καυγά τους. Η άτυχη γυναίκα έφτασε, τρεκλίζοντας αιμόφυρτη, σε νοσοκομείο του Μπόρνμουθ στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί πάλεψε για τη ζωή της για 9 μέρες και άφησε την τελευταία της πνοή.

Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της, η νεαρή γυναίκα είχε προλάβει να πει στους νοσηλευτές κάποια στοιχεία για τον θείο της και τι είχε συμβεί. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία πήγε στο σπίτι του 58χρόνου. Εκεί τον βρήκαν στο κρεβάτι να κοιμάται με αίματα στην πλάτη και εμφανή στοιχεία μάχης στο σπίτι, στο δωμάτιο και πάνω του.

Στη διαδρομή τους προς το δωμάτιο οι αστυνομικοί έβλεπαν σπασμένα αντικείμενα, διαλυμένες πόρτες, τούφες από μαλλιά, ενώ, όπως αποδείχτηκε, η 25χρόνη τον είχε τραυματίσει με ένα ψαλίδι στην πλάτη.

TAGS