Το σκληρό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο έρχεται από την Κίνα και δείχνει έναν άνδρα να χτυπάει μια γυναίκα, να την κλείνει μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και να φεύγει. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια θεατών που του λένε να σταματήσει.

Το βίντεο ξεκινάει με τον άνδρα να προσπαθεί να αναγκάσει τη γυναίκα να μπει μέσα στο χώρο αποσκευών του οχήματος όταν ξεκινούν να του μιλάνε οι παρευρισκόμενοι για να σταματήσει. Εκείνος, απτόητος, ρίχνει γροθιές και χτυπάει τη γυναίκα στο πρόσωπο καθώς εκείνη κατά τη διάρκεια της πάλης προσπαθεί να απελευθερωθεί από τα χέρια του και να γλιτώσει. Το περιστατικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, εικάζεται ότι έλαβε χώρα σε ένα βενζινάδικο κοντά στην περιοχή Huanghua.

ortopasao2

Σε κάποια στιγμή ο βίαιος άνδρας χτυπάει ακόμη και την πόρτα του πορτ μπαγκάζ στο κεφάλι της γυναίκας σε μια προσπάθεια να την κάνει να μείνει μέσα σε αυτό.

Μια παρευρισκόμενη που βλέπει το συμβάν πλησιάζει για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα αλλά κάνει πίσω όταν βλέπει την μανία του.

Ο άνδρας καταφέρνει τελικά με τη βία να την ακινητοποιήσει και να κλείσει την πόρτα κλειδώνοντάς την μέσα.

Μόλις τελειώνει το επεισόδιο ο ίδιος δείχνει να προσπαθεί να βρει την αναπνοή του και τα κλειδιά του για να μπει στο αυτοκίνητο και να φύγει ανενόχλητος με όσους παρακολουθούν να έχουν μείνει απλά κοιτώντας.

ortopasao1

Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο με τους χρήστες να ζητούν να βρεθεί ο βίαιος άνδρας ενώ έχει σχολιαστεί έντονα ότι όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό για να τον σταματήσουν. Όταν μάλιστα έκλεισε την πόρτα του πορτ μπαγκάζ φαίνεται σαν να σταμάτησαν οι αντιδράσεις. Δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστή ούτε η ταυτότητα του άνδρα ούτε τι προηγήθηκε του επεισοδίου.