Οι πανομοιότυπες δίδυμες αδελφές, Talia και Alissa δίνουν μάχη με τον εθισμό τους στην ηρωίνη – οι ίδιες, λένε ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν θα έκαναν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους, ακόμα και αν πρέπει να κλέψουν από την οικογένειά τους ή να ληστέψουν ηλικιωμένους.

«Όταν ήμουν 18 ετών, βρήκα δουλειά σε ένα οίκο ευγηρίας γιατί ήθελα να ληστεύω τους ηλικιωμένους, κάτι που μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι εκείνοι που έχουν γερό κομπόδεμα», λέει η Talia. «Έκλεψα μια σακούλα με ψιλά από έναν τυφλό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κρεβάτι του όταν το έκανα», τόνισε προσθέτοντας ότι συνελήφθη και εξέτισε μόλις ένα μήνα στη φυλακή (καταδικάστηκε και  σε 18 μήνες με αναστολή), γιατί «ο πατέρας μου έβαλε καλό δικηγόρο».

Στο παρακάτω βίντεο, τα δυο κορίτσια εξηγούν ότι είναι ικανές να κάνουν τα πάντα για να βρουν χρήματα, ακόμα και ένοπλη ληστεία σε κάβα. «Ήμουν με κάποιον και είχαμε μια ιδέα. Είπα ”ας ληστέψουμε μια κάβα. Γνωρίζω τον κατάλληλο άνθρωπο. Φέρε το όπλο”. Πήραμε το περίστροφο, φόρεσε τη μάσκα, μπήκε στο μαγαζί και το λήστεψε. Βρήκε τρέχοντας έξω, έριξε τα λεφτά σε μένα και άρχισε να οδηγεί. Αρχίσαμε να μετράμε τα χρήματα καθ΄οδόν για τον έμπορο ναρκωτικών. Δεν σκεφτήκαμε καν τι είχε συμβεί».

«Ένιωθα ανίκητη μέχρι που με έπιασαν», σημειώνει η Alissa. Τα δυο κορίτσια, παραδέχονται σε συνέντευξη τους στην εκπομπή του Dr. Phill, ότι έχουν κλέψει από «κουμπαράδες, μέχρι τράπεζες, υπολογιστές, iPads, τηλεοράσεις – ακόμα και το κολιέ της γιαγιάς μας». Τα δυο κορίτσια, τόνισαν, εκτός των άλλων, ότι αυτό που θα έκαναν για τα ναρκωτικά θα ήταν και πληρωμένο σεξ- και ως δίδυμες, λένε, θα έβγαζαν πολλά περισσότερα.

«Ως δίδυμες, θα ήταν τα διπλάσια…», αναφέρει η Alissa.

twins twuns2