Δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια πειράματος με γιλέκο των ειδικών δυνάμεων

Τη γλίτωσε με μερικά ράμματα - Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
20:22
07/01/2016
Δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια πειράματος με γιλέκο των ειδικών δυνάμεων
2
loading

Δύσκολο το επάγγελμα ενός ρεπόρτερ. Ισραηλινός δημοσιογράφος μαχαιρώνεται πισώπλατα από αντιπρόεδρο εταιρείας που κατασκευάζει γιλέκα που προστατεύουν από τις επιθέσεις με μαχαίρι. Ο ρεπόρτερ Eitam Lachover δέχτηκε την επίθεση από τον Yaniv Montakyo, στο πλαίσιο επίδειξης στο οποίο δέχτηκε να συμμετάσχει ο πρώτος.

Ο Montakyo, κατά τη διάρκεια του πειράματος, έβγαλε ένα τεράστιο μαχαίρι που χρησιμοποιούν οι καταδρομείς  και άρχισε να μαχαιρώνει τον δημοσιογράφο ξανά και ξανά.

«Δεν έχει τίποτα για να ανησυχήσεις. Είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό. Αυτό το προϊόν μπορεί να σε προστατέψει από μαχαίρια που είναι πιο επικίνδυνα από αυτό. Μην φοβάσαι, αν συμβεί κάτι, εγώ είμαι εδώ», είπε ο αντιπρόεδρος στον δημοσιογράφο καθησυχάζοντάς τον για το επικίνδυνο αυτό πείραμα. Ωστόσο, μετά από μερικά μαχαιρώματα, η σύνδεση διακόπηκε και ο Lachover μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Ο ρεπόρτερ, τη γλίτωσε με μερικά ράμματα και ο αντιπρόεδρος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τον μαχαίρωσε σε σημείο που έχει τη λιγότερη προστασία.

israil irsail2

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Σοκ Τραγικο Δεος Συγκλονιστικο Δεν Φανταζεσαι

    Ποσο ειμαστε και μεις που κλικαρουμε

  2. avatar Vaggelis

    Ποσα κιλά Μ......ες είσαστε ρεεεεεεεεεε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει