Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και άλλων τζιχαντιστών στο Παρίσι, μετά την πολεμική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικών και του στρατού στο προάστιο Σαιντ Ντενί, η οποία οδήγησε σε τρεις νεκρούς δράστες, πέντε συλλήψεις και τραυματισμό αρκετών αστυνομικών.

Αστυνομικές πηγές που μετέχουν στην επιχείρηση και επικαλείται ο Observateur ο φερόμενος ως εγκέφαλος του μακελειού της περασμένης Παρασκευής, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, δεν βρίσκεται μεταξύ των νεκρών και των συλληφθέντων, με τις γαλλικές δυνάμεις να συνεχίζουν τις ευρείες επιχειρήσεις έχοντας αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή.

Η γενική εισαγγελία ανακοίνωσε πέντε, συνολικά, συλλήψεις και επιβεβαίωσε τον θάνατο μόνο της γυναίκας που ανατινάχθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος-στόχου της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί.

Οι ταυτότητες των συλληφθέντων δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστική πηγή, ο τζιχαντιστής Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ και στόχος της επιχείρησης δεν βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.

Νωρίτερα ανώτατες αστυνομικές πηγές είχαν διαρρεύσει ότι στόχος της μεγάλης επιχείρησης είναι ο ίδιος ο φερόμενος ως εγκέφαλος του τζιχαντιστικού πυρήνα που οργάνωσε τα χτυπήματα της Παρασκευής, καθώς το διαμέρισμα στο οποίο έλαβε χώρα η πολεμική σύγκρουση εκτιμάται ότι αποτελούσε το καταφύγιό του στο Παρίσι.

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα στην περιοχή Σαιντ Ντενί βρίσκεται πολύ κοντά στο Stade de France, που την Παρασκευή επιχείρησαν να μπουν ζωσμένοι εκρηκτικά τρεις τζιχαντιστές, ανατιναζόμενοι εν τέλει στον προαύλιο χώρο του γηπέδου.