Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι ρωσικές Αρχές για την Ουκρανή σταρ του OnlyFans, Λολίτα Μπογκντάνοβα, που είχε ποζάρει topless στην Κόκκινη Πλατεία, πριν από τρία χρόνια, στο πλαίσιο καταστολής των αντιφρονούντων του Πούτιν.

Σύμφωνα με το Readovka, σήμερα, Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών την έβαλε στη διεθνή λίστα καταζητούμενων του Κρεμλίνου.

Όταν πόζαρε ημίγυμνη μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, ένα από τα πιο ιερά μέρη της Ρωσίας, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Όπως σημειώνει η Daily Mail, η νεαρή Ουκρανή είχε ζητήσει τότε συγγνώμη για την προσβολή των πιστών και υποστήριξε ότι το βίντεο είχε γυριστεί αρκετά χρόνια νωρίτερα κι ότι ανέβηκε από κάποιον άλλο στα social media.

Τότε, το 2021 δεν τέθηκε υπό κράτηση και υπέγραψε συμφωνία να μην εγκαταλείψει τη Ρωσία εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας.

Τώρα, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, η Μπογκντάνοβα βρίσκεται πιθανότατα στο εξωτερικό.

Το μοντέλο του OnlyFans μπήκε πλέον στη λίστα των καταζητούμενων αν και το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που την έβαλαν στη λίστα.

Η Λολίτα Μπογκντάνοβα φέρεται να καταζητείται «βάσει του ποινικού κώδικα», χωρίς να εξηγείται η ακριβής κατηγορία, προσθέτει το δημοσίευμα.