Απίστευτη είναι η ιστορία που περιγράφει μια παράνυμφος, σύμφωνα με την οποία «τσάκωσαν» τη φίλη της με τον θείο του αρραβωνιαστικού της, μόλις μισή ώρα πριν εκείνη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γυναίκα περιέγραψε λεπτομερώς το δράμα που συνέβη την ημέρα του γάμου στο νήμα «Bridezillas» του Reddit, λέγοντας ότι η τελετή ακυρώθηκε γρήγορα, αφού αποκαλύφθηκε η προδοσία της νύφης.

«Λοιπόν, η φίλη μου, η Dana, υποτίθεται ότι θα παντρευόταν την περασμένη Κυριακή», ξεκίνησε η ανώνυμη παράνυμφος στην ανάρτησή της, η οποία κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο συζήτησης τον περασμένο μήνα. «Ο γάμος ακυρώθηκε και η κατάσταση έχει γίνει τρελή».

Η Redditor συνέχισε λέγοντας ότι η Dana, 29 ετών, επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της από το λύκειο, τον Josh, 32 ετών.

Κατά την προετοιμασία του γάμου, η Dana φέρεται να διέταζε όλες τις παρανύμφους να αγοράσουν φορέματα αξίας 2.000 δολαρίων και να συμμετάσχουν σε ένα bachelorette event, που περιλάμβανε και ταξίδι.

Το πρωί του γάμου, η Dana φέρεται να ήταν ανήσυχη, επιπλήττοντας διαρκώς τους γύρω της.

«Εγώ πήρα την εύκολη λύση και αποφάσισα να κάτσω έξω από τη νυφική σουίτα, ελέγχοντας τα λουλούδια και βεβαιώνοντας ότι το φαγητό ήταν εντάξει. Έψαχνα κάθε δικαιολογία, για να ΜΗΝ είμαι κοντά στη νύφη», έγραψε η Redditor, λέγοντας ότι η Dana ήταν φίλη της από το κολέγιο, αλλά όχι πολύ στενή.

«Ο γάμος ξεκινούσε σε τριάντα λεπτά, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια χαρά μόνη της για τόσο λίγο», έγραψε η παράνυμφος για την Dana. «Πέρασα αυτά τα τριάντα λεπτά απλά καθισμένη στο παρεκκλήσι με το τηλέφωνό μου. Πρέπει να ήταν περίπου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του γάμου, όταν ήρθε η κουμπάρα να μου πει ότι ο γάμος ακυρώθηκε».

Η σοκαρισμένη παράνυμφος ρώτησε τι συνέβη και η κουμπάρα απάντησε: «Η Dana ήταν με τον θείο του Josh στο δωμάτιο. Ο Josh τους έπιασε». «Απλά κοίταζα την κουμπάρα με το σαγόνι μου σχεδόν έτοιμο να πέσει στο πάτωμα», θυμήθηκε. «Μου είπε να τρέξω και ότι προσπαθούσε να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους έξω πριν γίνει έκρηξη. Έτσι πήρα γρήγορα την τσάντα μου, μάζεψα τις δύο παράνυμφους που ήταν μαζί μου στο αυτοκίνητο και φύγαμε σαν να μας κυνηγούσε ο διάβολος».

Η νύφη, πάντως, δεν φάνηκε να ντρέπεται για την κατάσταση, αφού κάλεσε όλες τις παράνυμφους της αρκετές ημέρες αργότερα, για να ρωτήσει αν θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να πληρώσει 5.000 δολάρια για τον χώρο, επειδή έγινε η ακύρωση.

Η γυναίκα, που περιγράφει την ιστορία, αρνήθηκε να βοηθήσει και είπε στην Dana ότι ήταν εξοργισμένη με τη συμπεριφορά της. «Αυτή ήταν λίγο-πολύ η αντίδραση όλων των παρανύμφων και της κουμπάρας», έγραψε. «Παρεμπιπτόντως, η κουμπάρα είναι η μεγαλύτερη αδελφή του Josh».

Η παράνυμφος συμπλήρωσε αργότερα την ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας ότι ο θείος με τον οποίο είχε κοιμηθεί η Dana ήταν ο αδελφός της μητέρας του Josh. «Είναι 55 ετών», σημείωσε η παράνυμφος.