Κάθε πρωί έχεις να αντιμετωπίσεις και μια νέα στιλιστική δοκιμασία – να συνδυάσεις τα σωστά κομμάτια που θα πρέπει να ταιριάζουν με το επαγγελματικό σου προφίλ και να σε κρατούν κομψή και άνετη στο γραφείο, ενώ πολλές φορές χρειάζεσαι κάτι που να μπορεί να φορεθεί και το βράδυ για ένα ποτό μετά τη δουλειά. 

Το office look είναι μια καθημερινή πρόκληση για κάθε σύγχρονη businesswoman που θέλει να ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τη σοβαρότητα που απαιτεί ο επαγγελματικός χώρος. Και μπορεί η ντουλάπα σου να είναι γεμάτη με trendy γυναικεία ρούχα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορούν να φορεθούν όλα στο γραφείο.

Παρακάτω σε περιμένουν 5 έξυπνες και in-style προτάσεις για να ανανεώσεις την office γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργήσεις looks που θα σε ακολουθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Η midi φούστα

Άσε τα «παραδοσιακά» εργασιακά ρούχα, όπως τα λευκά πουκάμισα και τις στενές pencil φούστες στο παρελθόν και εμπνεύσου από το μοντέρνο street style για ένα μοδάτο office look με midi φούστες. Επίλεξε μια πλισέ ή slip φούστα σε έντονα χρώματα και δώσε μια πιο θηλυκή αλλά κομψή αίσθηση στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Το cigarette παντελόνι

Υπάρχουν πρωινά που το μόνο που θέλεις να φορέσεις στη δουλειά είναι το αγαπημένο σου κολάν και ένα oversized πουλόβερ. Σε αρκετές περιπτώσεις αυτό μπορεί να είναι μια καλή λύση, ειδικά αν το εργασιακό σου περιβάλλον είναι πιο χαλαρό. Αν όμως θέλεις να δείχνεις επαγγελματίας, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα στιλάτο παντελόνι σε ανδρόγυνη γραμμή. Εμπνευσμένα από το Parisian street style look, τα cigarette παντελόνια θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου χωρίς υπερβολές, ενώ μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα blazer, ένα πουλόβερ ή και ένα πιο φαρδύ πουκάμισο.

Το trendy γιλέκο

Η τελευταία τάση στη γυναικεία μόδα φέρνει τα γιλέκα και πάλι στο προσκήνιο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κομμάτι που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας το απόλυτο layering με ένα ζιβάγκο ή ένα πουκάμισο. 

Το classy shirt dress

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά πουκάμισα στη δουλειά, τότε το shirt dress είναι η ιδανική εναλλακτική για να παραμείνεις όμορφη και σικάτη. Το αγαπημένο – αλλά και πολυφορεμένο – πουκάμισο έρχεται σε μορφή φορέματος που θα δώσει νέα πνοή και χαρακτήρα στην office γκαρνταρόμπα σου.

Το σωστό πανωφόρι

Το πανωφόρι είναι εξίσου σημαντικό στοιχείο που ολοκληρώνει το office look και μπορεί να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση. Επένδυσε σε ένα oversized παλτό σε γήινες αποχρώσεις για ένα κομψό σύνολο το χειμώνα. Αν πάλι αγαπάς πολύ τα σακάκια, κάνε τη διαφορά και επίλεξε ένα δερμάτινο σακάκι που θα δώσει έξτρα στιλιστικούς πόντους σε κάθε outfit σου.

Στο Fashion Room σε περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα σε κάθε στυλ ώστε να ανακαλύψεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει και να δημιουργήσεις τα πιο iconic office looks. Βρες ό,τι χρειάζεσαι online και απόκτησε όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια με ένα μόνο click!