Πρωτοπόροι στην κατηγορία βλεφαρίδων και φρυδιών τα τελευταία 15 χρόνια, η RevitaLash Cosmetics το μήνα Οκτώβριο γιορτάζει την παρουσία της στον χώρο της ομορφιάς συνεχίζοντας και τη διαρκή υποστήριξη και ETERNALLY PINK αφοσίωση  της στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού με το  Pink Program. 

Αυτόν τον Οκτώβριο θα προσφέρει μέρος των εσόδων από την πώληση των ορών RevitaLash® Advanced EyeLash Conditioner & RevitaBrow® Advanced EyeBrow Conditioner  στον Πανέλληνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου. 

Παράλληλα έχει δημιουργήσει την δική της ομάδας στο μεγαλύτερο digital αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Digital Race for the Cure, που θα πραγματοποιηθεί 1,2 & 3 Οκτωβρίου. 

Ο ιδρυτής και CEO της RevitaLash Cosmetics, Michael Brinkenhoff, M.D., διατηρεί την κληρονομιά και τη μνήμη της συζύγου του, Gayle Brinkenhoff, η οποία διεγνώσθη με μεταστατικό καρκίνο μαστού στα 32 της. Τιμώντας την Gayle, η RevitaLash Cosmetics στηρίζει καθόλη τη διάρκεια του έτους την επιμόρφωση και την έρευνα στον καρκίνο του μαστού. Αυτό είναι μέρος της κληρονομιάς και του DNA της εταιρείας.

 “Είμαστε υπερήφανοι για τη διαρκή δέσμευση μας να στηρίζουμε όχι μόνο φιλανθρωπικές ενέργειες για τον καρκίνο του μαστού αλλά και τη διαρκή έρευνα και μελέτη των αιτιών της ασθένειας,” λέει ο Πρόεδρος & Global CMO της RevitaLash Cosmetics, Lori Jacobus. “Αυτή είναι η ραχοκοκκαλιά και η αποστολή της εταιρείας μας και είμαστε περιχαρείς που μπορούμε να επεκτείνουμε τις προσπάθειες μας, και  μαζί με τους συνεργάτες μας διεθνώς κάνουμε τη διαφορά και δίνουμε ελπίδα σε όσους υποφέρουν από καρκίνο μαστού.” 

Τα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα spa, κέντρα αισθητικής και καταστήματα ομορφιάς καθώς και online στο revitalash.gr.