Ο C-Firma™ παρασκευάζεται φρέσκος ειδικά για εσάς! Αυτός ο πανίσχυρος ορός ημέρας με 15% βιταμίνη C περιέχει ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα φρούτων. Όλα αυτά συνεργάζονται για να χαρίσουν στην επιδερμίδα μια πιο σφριγηλή και φωτεινή όψη, βελτιώνοντας παράλληλα τα σημάδια φωτογήρανσης.

ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ Ο C-Firma™ Fresh Day Serum (φρέσκος ορός ημέρας) είναι σχεδιασμένος ώστε να τον αναμείξετε εσείς πριν από την πρώτη χρήση, μεγιστοποιώντας έτσι τη δραστικότητα των ευαίσθητων αλλά ισχυρών συστατικών του και διατηρώντας φρέσκια τη σύνθεσή του. Αυτός

ο επαναστατικός ορός με βιταμίνη C περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με 15% ασκορβικό οξύ, 0,5% φερουλικό οξύ και 1% βιταμίνη Ε, ώστε να χαρίζει στην επιδερμίδα περισσότερη λάμψη, σφριγηλότητα και ομοιομορφία. Η ισχυρή σύνθεση με εκχύλισμα ζύμωσης κολοκύθας και διαπολυμερές υαλουρονικού νατρίου του C-Firma™ βοηθά στην ενζυματική διάλυση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει και την ανακουφίζει. Το αποτέλεσμα είναι η αισθητά μειωμένη εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και φωτοφθοράς, και η αντικατάστασή τους από μια απίστευτη ακτινοβολία και φωτεινότητα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Όταν τον χρησιμοποιείτε πριν από το αντηλιακό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο C-Firma™ εργάζεται σκληρά για να αποτρέψει τους ρύπους και τη βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ο C-Firma™ παρασκευάζεται με pH 2,5. Δεν χρειάζεται συντήρηση στο ψυγείο!

ΟΔΗΓΙΕΣ Ρίξτε όλη τη βάση υγρού ορού στο φιαλίδιο που περιέχει τη σκόνη με 15% L-ασκορβικό οξύ. (Μην ρίξετε τη σκόνη στο υγρό.) Βιδώστε την αντλία στο επάνω μέρος του φιαλιδίου και ανακινήστε για ένα λεπτό μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη. Θα δείτε να σχηματίζονται φυσαλίδες. Αυτό είναι φυσιολογικό!

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φιαλίδιο στο αδιαφανές εξωτερικό δοχείο του C-Firma με την αντλία στραμμένη προς τα αριστερά, μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Ο ορός ημέρας C-Firma™ Fresh είναι έτοιμος να τον χρησιμοποιήσετε! Μετά την ανάμειξη, ο C-Firma™ παραμένει φρέσκος για έξι μήνες. Δεν χρειάζεται συντήρηση στο ψυγείο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αναμείξτε μόνο όπως υποδεικνύεται. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ Κάθε πρωί, απλώνετε μία δόση σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, λαιμό, στήθος και ράχες χεριών ή αναμείξτε τον με το καθημερινό σας smoothie περιποίησης επιδερμίδας Drunk Elephant.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μετά την εφαρμογή!

0% ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ, ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΒΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Αποκλειστικά στο Sephora.gr/el/ και σε επιλεγμένα

καταστήματα Sephora

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ 75,00