Το μόνο που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, μετά από τον αρκετά δύσκολο χειμώνα που περάσαμε, είναι να ανανεώσετε την διάθεση και την εμφάνισή σας. Με τους περιορισμούς να έχουν αρθεί οι έξοδοι μοιάζουν ιδανικές επιλογές για να φορέσετε όλα εκείνα τα ρούχα που έχετε αγοράσει και δεν καταφέρατε να φορέσετε, σχεδόν, πουθενά.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να είστε εκτός μόδας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εμπλουτίσετε τις ενδυματολογικές σας επιλογές με κομμάτια στο χρώμα που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι στις ντουλάπες όλων των γυναικών. Αυτό δεν είναι άλλο από το ροζ, σε οποιαδήποτε απόχρωσή του, το οποίο έχει ήδη κατακλύσει τις συλλογές διάσημων οίκων, όσο και την γκαρνταρόμπα αγαπημένων celebrities.

Τα it girls του instagram έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση επιλέγοντας ρούχα στη δημοφιλή απόχρωση του ροζ -από ροζ παστέλ και ροζ της τσιχλόφουσκας έως το πιο έντονο ροζ της Barbie.

Το ροζ της τσιχλόφουσκας, λοιπόν, δεν είναι μόνο ένα διασκεδαστικό, πλούσιο ροζ χρώμα που θα φωτίσει τη μέρα σας και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας αμέσως, αλλά και το χρώμα που είναι το νούμερο ένα στο instagram. Είναι φωτεινό και γοητευτικό γι’ αυτό και μπορείτε να το φορέσετε οπουδήποτε.

Από την άλλη, το ροζ της Μπάρμπι είναι ένα χρώμα έντονο, νέον και τολμηρό, το οποίο αμέσως κάνει αίσθηση και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων πάνω σας. Αποπνέει δυναμικότητα, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ενώ σε όποια το επιλέξει προσθέτει άποψη και στυλ.

Το πιο ρομαντικό ροζ παστέλ αποτελεί μια πιο ασφαλή επιλογή, για όλες εσάς που θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, ωστόσο δεν νιώθετε άνετα με τα πιο τολμηρά χρώματα, όπως τα παραπάνω.