Η IGORΑ ROYAL, μετά το επαναλανσάρισμα της το 2013, επανέρχεται πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ, με τη νέα σειρά IGORA ROYAL Metallics. H Schwarzkopf Professional δημιούργησε τέσσερις εξειδικευμένες υπηρεσίες βαφής, που χαρίζουν στα μαλλιά χρώμα μεγάλης διάρκειας και υψηλής ευκρίνειας, στις πιο «hot», μεταλλικές αποχρώσεις. Η νέα σειρά της IGORA ROYAL είναι εμπνευσμένη από την τελευταία συλλογή των Essential Looks για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’14 και τις μεταλλικές τάσεις που κυριάρχησαν στις επιδείξεις μόδας παγκοσμίως.

Μεταλλικό χρώμα υψηλής απόδοσης

Η IGORA ROYAL, πάντα πρωτοπορεί στον κλάδο των βαφών, προσφέροντας συστηματικά μέγιστη απόδοση χρώματος, απαντώντας στις ανάγκες των κομμωτών και των τελικών καταναλωτών για έντονο, λαμπερό χρώμα που διαρκεί.

Η νέα σειρά IGORA ROYAL Metallics δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να ζήσουν την εμπειρία μίας νέας χρωματικής διάστασης με τις οκτώ νέες, ιριδίζουσες αποχρώσεις της. O μοναδικός ιριδισμός που σχηματίζεται, με αντιθέσεις ψυχρών και θερμών αντανακλάσεων, χαρίζει στα μαλλιά ένα μεταλλικό τελείωμα. Με τις νέες αποχρώσεις της IGORA ROYAL, η Schwarzkopf Professional στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό των επαγγελματιών συνεργατών της, επενδύοντας στην τεχνική τους εξειδίκευση.

Γνωρίζοντας καλύτερα τη νέα IGORA ROYAL

Η IGORA ROYAL Metallics έχει την ικανότητα να δημιουργεί μοναδικά, ιριδίζοντα χρωματικά αποτελέσματα, χαρίζοντας παράλληλα μεταλλικό τελείωμα. Τα ζεστά πιγμέντα αναμιγνύονται με πιο ψυχρούς τόνους, δημιουργώντας μία καινοτομική παλέτα μεταλλικών αποχρώσεων. Το αποτέλεσμα είναι ψυχρά, ιριδίζοντα, αλλά «εκφραστικά» χρώματα, high definition – για όσες επιθυμούν να κάνουν το δικό τους fashion statement. Τα χρώματα της νέας σειράς μπορούν να αναμιχθούν με όλα τα χρώματα της IGORA ROYAL, προσφέροντας έως και 70% κάλυψη λευκών.

Η σειρά IGORA ROYAL Metallics είναι ήδη διαθέσιμη στα συνεργαζόμενα με τη Schwarzkopf Professional κομμωτήρια.

BC Oil Miracle Rose Oil – Πολύτιμο έλαιο τριαντάφυλλο για πολυτελή φροντίδα στα μαλλιά

Η Schwarzkopf Professional έπειτα από την πετυχημένη σειρά BC Oil Miracle επανέρχεται με το λανσάρισμα της καινούργιας, πολυτελής σειράς BC Oil Miracle Rose Oil, με καινοτομική τεχνολογία περιποίησης Rose Oil. Τα έλαια τριαντάφυλλου προσφέρουν βαθιά περιποίηση στα μαλλιά και το τριχωτό, προσφέροντάς τους λαμπερό και απαλό άγγιγμα. Η σειρά αποτελείται από το έλαιο περιποίησης BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp και το σαμπουάν Rose Oil Hair & Scalp Shampoo, τα οποία είναι διαθέσιμα από τον Μάιο του 2014 στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια με την Schwarzkopf Professional.

Η μοναδική φόρμουλα του νέου BC Oil Miracle Rose Oil με περιποιητική Τεχνολογία Rose Oil, συνδυάζει δύο πολύτιμα αρωματικά έλαια από επιλεγμένες ποικιλίες τριαντάφυλλου – το άγριο τριαντάφυλλο (rose hip) και το Damascus Rose, προσφέροντας βαθιά θρέψη, εντατική φροντίδα και λάμψη που διαρκεί. Το έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Α και βιταμίνη C, ενώ περιέχει όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για τα μαλλιά. Το μοναδικό του άρωμα είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αρωμάτων, εκλεκτών καλλυντικών και ροδόνερου. Ο συνδυασμός του άγριου τριαντάφυλλου με το έλαιο του Damascus Rose, που είναι κυρίως φημισμένο στην αρωματοποιία και τα πολυτελή καλλυντικά, για το φρέσκο, εξωτικό άρωμα λουλουδιών που προσφέρει, καθιστούν το BC Oil Miracle Rose Oil ως την πλέον αισθησιακή θεραπεία μαλλιών.

‘Eλαιο περιποίησης BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment

Το πολύτιμο ελιξίριο του BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment με έλαια τριαντάφυλλου θρέφει τα μαλλιά και το τριχωτό, προσφέροντας τέλεια απαλότητα και λάμψη και καθιστώντας το ως την ιδανική θεραπεία για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον, προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές εφαρμογής. Χρησιμοποιείται ως προ-θεραπεία, καταπραΰνοντας το τριχωτό και ανακουφίζοντας από τον ερεθισμό και την ξηρότητα. Εφαρμόζεται πριν το στέγνωμα, σε νωπά μαλλιά, προσφέροντας απαλά και λαμπερά μαλλιά, προστατευμένα από την θερμότητα των συσκευών styling. Τέλος, χρησιμοποιείται ως προϊόν τελειώματος σε στεγνά μαλλιά, προσφέροντας λείανση, υπέροχη λάμψη και απαλότητα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment, 100 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 26,80 ευρώ

Σαμπουάν BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo

Το σαμπουάν με τη διάφανη φόρμουλα και το πολύτιμο έλαιο τριαντάφυλλου, καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και το τριχωτό ανακουφισμένο και καταπραϋμένο.

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo, 200 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 15,90 ευρώ