Πώς να αλλάξετε δραστικά την εικόνα του δωματίου σας

Το αντικείμενο που θα προσθέσει άποψη και στυλ στο χώρο σας


ΓΥΝΑΙΚΑ
7:50
10/08/2020
Πώς να αλλάξετε δραστικά την εικόνα του δωματίου σας
2
loading

Οι φανατικοί της διακόσμησης το υποστηρίζουν διακαώς, χρησιμοποιώντας το άφοβα όταν θέλουν να αλλάξουν δραστικά την εικόνα του χώρου τους με μία μόνο κίνηση.

Για να δώσετε, λοιπόν, έναν αέρα ανανέωσης στο χώρο σας, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού επιθυμείτε, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη. Όχι, ωστόσο, έναν οποιοδήποτε καθρέφτη, αλλά έναν καθρέφτη σε ακανόνιστο σχήμα.

Πείτε «όχι», λοιπόν, στα συνηθισμένα σχήματα όπως τετράγωνα, ορθογώνια και κύκλους και αναζητήστε πιο «ελεύθερα» και ευφάνταστα σχήματα, αν θέλετε να προσθέστε μοντέρνα άποψη και ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας.

Και μην νομίσετε ότι το συγκεκριμένο «τρικ» απευθύνετε μόνο στα μοντέρνα σπίτια. Όσοι διαθέτετε κλασικό γούστο μπορείτε να βρείτε καθρέφτες που να αποπνέουν την κλασική διάθεση που επιθυμείτε, ωστόσο, σε μια πιο μίνιμαλ και απλή εκδοχή.

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό αντικείμενο μπορεί να μεταμορφώσει την αισθητική του δωματίου ή του σαλονιού σας και να το μετατρέψει σε έναν στιλάτο και ευφάνταστα ανανεωμένο χώρο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Τα ατου του καθρεφτη

    Μεγαλώνει τόν εσωτερικό χώρο αντανακλά το φυσικό φώς επάνω του σε μεγάλη επιφάνεια τοίχου χαρίζοντας φωτεινότητα και ταυτόχρονα απασχολεί τετράποδα και μωρά βλέποντας το είδωλό τους .Επίσης δημιουργεί αισθησιακό περιβάλλον .Απλοποιεί τις αναγκαίες φροντίδες τών τοίχων .Είναι η ύστατη λύση σημειωμάτων για ξεχασιαρηδες .Έχετε διαρκώς τήν εμφανισή σας στη κορυφή.

  2. avatar Καθρεφτης

    Κάθε επιφάνεια στιλπνή και λεία η οποία αντανακλά τήν εικόνα τών αντικειμένων πού βρίσκονται εμπρός της .Οι σημερινοί είναι από γυαλί διαφόρου πάχους με επαργυρωμενη τη μιά επιφάνεια .Παλαιότερα χρησιμοποιούσαν τα μέταλλα αφού τα έκαναν πρώτα με διάφορους τρόπους στιλπνά .Χρησιμοποιούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες ,στήν αρχή χρησιμοποιούσαν τήν επιφάνεια τού νερού όχι μόνο οι θνητοί αλλά και οι νύμφες και οι θεές πού καθρεφτίζονταν στα νερά τών ποταμών και λιμνών .Οι αρχαιότεροι είναι πήλινα κατασκευάσματα σε μορφή σημερινού τηγανιου πού τα γέμιζαν με νερό .Τέτοιοι βρίσκονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο .Οι κυρίως κατασκευάστηκαν τήν εποχή τού χαλκού ύστερα από υπόδειξη τού Ήφαιστου .Οι πρώτοι χάλκινοι βρέθηκαν στή Ρόδο .Μυκήνες ,Αχαρνές ,Αττικής ,κ.αλ. Τής ιστορικής εποχής είναι τα λεγόμενα Αργολιδοκορινθιακα κάτοπτρα τού 6ου πχ πού πολλά από αυτά βρίσκονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει