Και ναι υπάρχει μπότοξ για τις μασχάλες που σου λύνει τα χέρια!
Λες και δεν είχαμε αρκετά με το ξεφτυσμένο βερνίκι νυχιών, τις καταστροφές μαλλιών και όλα τα άλλα δεινά, φαίνεται ότι η μασχάλη είναι εκείνη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το ξύρισμα και η αποτρίχωση είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Γενικά: η ευαίσθητη και πολυτάραχη περιοχή της μασχάλης που περνάει καθημερινά τα πάνδεινα με αποσμητικά που είναι πολύ επιθετικά και δεν είναι υποαλλεργικά ειδικά όταν ιδρώνεις και αφήνουν το δέρμα σου με δυχρωμίες και κακοσμίες. Οι ερεθισμοί στην περιοχή της μασχάλης είναι πολύ συχνό φαινόμενο και οι σταρ τρέχουν η μία πίσω από την άλλη για να «χτυπήσουν» ενέσεις μπότοξ έτσι ώστε να μην ιδρώνουν στην περιοχή και να μην χαλάνε το λουκ τους.

Ιδρώτας τέλος: το να κάνεις μπότοξ όπως τα διάσημα είδωλα σου είναι σίγουρα μια λύση για να σταματήσεις τον ιδρώτα. Εξάλλου δεν υπάρχει και τίποτα πιο αντιαισθητικό από το να φοράς ένα τοπ ενώ έχεις ιδρώσει στις μασχάλες και εκεί το ύφασμα έχει κάνει λεκέδες.

Η τεχνική:
το μπότοξ στην περιοχή αυτή γίνεται κάτω από τα χέρια όπου παραλύει τους αδένες που σε κάνουν να ιδρώνεις έτσι ώστε να σταματήσει η υπερίδρωση για πάντα, όπως λέει στην Daily Mail η δόκτωρ Πρίμα Βιγκ. Και σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στους ασθενείς η μέση διάρκεια μειωμένης εφίδρωσης ήταν 6 μήνες. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι όταν ιδρώνεις η περιοχή εκεί στη μασχάλη γίνεται σκούρα και ερεθισμένη.

Η αποτρίχωση: οι μέθοδοι αποτρίχωσης είναι πολλές το κερί, το λέιζερ και το ξυράφι είναι με το μέρος σου. Το ξυράφι είναι μια γρήγορη λύση αλλά ερεθίζει σχεδόν πάντα το δέρμα. Η χαλάουα μπορεί να δείχνει μια οδυνηρή λύση σε αυτό το ευαίσθητο σημείο του κορμιού σου όμως είναι μια πολύ καλή λύση ειδικά το ζεστό κερί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα είναι ότι επειδή αφαιρείς την τρίχα από τη ρίζα της δεν έχεις αυτές τις μαύρες σκιές όταν ιδρώνεις ειδικά που δεν μπορείς να ξεφορτωθείς με το ξύρισμα!

Το λέιζερ είναι μια πάρα πολύ καλή λύση και είναι η …τελευταία λέξη της τεχνολογίας αφού η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιεί τη δύναμη του φωτός για να σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς τις ανεπιθύμητες τρίχες για πάρα πολύ καιρό!

Η περιποίηση του δέρματος είναι πολύ μεγάλο πράγμα:
Οκ απαλλάχτηκες από τις ανεπιθύμητες τρίχες στη μασχάλη, το θέμα είναι όμως να δώσεις την απαραίτητη προσοχή και στην περιποίηση του δέρματος σου μετά αφού τα άπειρα χρόνια που πέρασες με ένα ξυραφάκι αν χείρας μπορεί να σου έχουν αφήσει κουσούρια στην περιοχή όπως μπορεί απλά η μασχάλη σου να δείχνει κάπως μαύρη από το …κακό της!

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απομακρύνεις και από εκεί τα νεκρά κύτταρα με απολεπιστικό προσώπου που θα κάνει τέλεια την δουλειά και φυσικά μετά να ενυδατώσεις τέλεια την περιοχή και είσαι έτοιμη!

Πηγή: womenonly.gr