Πώς δεν θα πέφτετε στους… λάθος άντρες!

Γιατί δεν είναι όλοι… τέλειοι


ΓΥΝΑΙΚΑ
22:09
27/02/2012
Πώς δεν θα πέφτετε στους… λάθος άντρες!
2
loading

Κάποιες φορές για τις λάθος σχέσεις, την ευθύνη έχουμε κι εμείς. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα σημάδια που μας δείχνουν ότι ο/η σύντροφος δεν μας ταιριάζει, αλλά εμείς τα… παραβλέπουμε.

Γι’ αυτό καλό είναι να θυμάστε ποια είναι τα σημάδια για να μείνετε μακριά:

Ένας από τους λόγους που πρέπει να αρχίσετε να απομακρύνεστε, είναι η ακαταστασία του. Είτε μένει μόνος του είτε έχει δικό του δωμάτιο στο σπίτι της οικογένειάς του, βλέπετε, ότι το δωμάτιο του είναι μέσα στη βρώμα. Και μην σκεφτείτε ότι δεν του μένει χρόνος να φτιάξει το χώρο του γιατί πάντα ένας άνθρωπος φροντίζει να απομακρύνει έστω τη σκόνη που έχει ριζώσει στο γραφείο του. Άλλωστε, πρέπει να θυμάστε τι θα συμβεί στην περίπτωση που μείνετε μαζί…

Βασικός παράγοντας που πρέπει να σας προβληματίσει είναι η σχέση του με τα χρήματα ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση που αντιληφθείτε ότι είναι… σπαγκοραμμένος. Αν νομίσετε ότι μπορείτε να τον αλλάξετε, κάνετε λάθος. Γιατί, φανταστείτε τι θα γίνει εάν αρχίσει να σας παίρνει το μισθό προτού τον δείτε και να είστε αναγκασμένες να του ζητάτε ακόμη και ένα ευρώ για να πάρετε κάτι και να σας απαντά «τι να το κάνετε; Δεν το έχετε ανάγκη!».

Ακόμη μία… επικίνδυνη περίπτωση ακατάλληλου άντρα είναι να σας γίνει βδέλλα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Και μη σκεφτείτε ότι σας ερωτεύτηκε σφόδρα επειδή εγκαταστάθηκε σπίτι σας από την αρχή. Σκεφτείτε καλύτερα γιατί παράτησε και τους φίλους του για να είναι μόνο μαζί σας.

Βασικός παράγοντας πάντως για να αρχίσετε μία σχέση είναι να έχουν περάσει στο παρελθόν οι πρώην σας και οι πρώην του φυσικά. Ξορκίστε λοιπόν τα... φαντάσματα του παρελθόντος γιατί αν δεν το κάνετε, δεν αξίζει να ταλαιπωρείτε και το σύντροφό σας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar kiekeboe

    αααααααααα δηλαδη εσεις οι γυναίκες τα θέλετε όλα τελικά ............ δυο πράματα αναφέρει αυτό το άρθρο :
    1ον)να είναι ακατάστατος - δηλαδή μακριά του γιατί εσείς θέλετε εναν σπιτόγατο που με χρόνια και καιρούς θα τον συνηθίσετε και θα τον μάθετε να σας φτιάχνει γιουβέτσι , να βγάζει τη μπουγάδα , να σφουγαρίζει , να συγυρίζει , και σείς κυράδες μου να κάνετε φεησμπούκινγκ να τα λέτε με τα τεκνά που σας κάνανε +! like
    2ον)να είναι σπαγγοραμμένος ???????? ........δε το κατάλαβα αυτο - δεν υπάρχει τέτοιο πράμα απλά , υπάρχουμε απλα κάποιοι μας φτωχοί που παλεύουμε με χίλια ζόρια να βγάλουμε έξοδα,δάνεια,ενοικια,λογαριασμούς,φαί της βδομάδας.....και ναί !,θα ήθελα να είχα τα εκατομμύρια να σε πήγαινα καθεμέρα κοπέλα μου στο The Mal να σου κάνω 500ευρα δώρα φούστες μπικίνια εσώρουχα ,να σε έβγαζα στα πιο ομορφα εστιατόρια ,να σε πήγαινα ταξίδια εξωτερικό και στα πιό ομορφα νησία μας......τι να σε κάνω που δε με περισσεύουν κούκλα μου?? λυπήσου μου όμως μη με λές και σπαγοραμένο , τα λεφτά να τα κάψω μπρός στα πόδια σου κορίτσι μου τόσο με νοιάζουν......απλα δεν τα έχω

  2. avatar tfk

    το βασικό είναι να αρχίσουν οι ελληνίδες να πηγενουν και με άτομα που έχουν ήθος ουσιαστικό πέρα από της μικροτιτίες. δεν λέω ότι πολλές αυτό δεν ψάχνουν και ότι εμείς έχουμε γίνει ένα μάτσο ρ...α αλλά κατά κανόνα για να ισαι εραστής σήμερα πρέπει να είσαι ένα ον.... ανήθικο ς όλες της απόψεις. έξω τα [..] από τα κρεβάτια ! λυσιστράτη ζεις εση μας οδηγείς κτλ κτλ... μετάξι σοβαρού και αστείου το σχόλιο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει