Το ιταλικό brand VERY Gavello, μετά τη ρομαντική σειρά κοσμημάτων «Solitaire» παρουσιάζει την εντυπωσιακή συνέχεια της σεζόν με τα νέα, ανατρεπτικά «Sugar Skulls».

Πηγή έμπνευσης της νέας συλλογής, αποτέλεσε το φολκλόρ περιβάλλον του Μέξικο με τη μοναδική αισθητική και τις μοναδικές εναλλαγές χρωμάτων και τοπίων αλλά και οι χρωματιστές νεκροκεφαλές που δεσπόζουν στη γιορτή «Dia de los muertos» που πραγματοποιείται στο Μεξικό στις 2 Νοεμβρίου.

Η συλλογή περιλαμβάνει pendants με τη χαρακτηριστική νεκροκεφαλή σε τιρκουάζ κοράλι και όνυχα συνδυασμένη με μικρούς σταυρούς από λευκά και μαύρα διαμάντια. Τα «Sugar Skulls» συμπεριλαμβάνουν επίσης εντυπωσιακά σκουλαρίκια με νεκροκεφαλές από χρυσό και μικρούς σταυρούς στο τελείωμα τους, αλλά και μοναδικά δαχτυλίδια από χρυσό 9κτ με χαραγμένες νεκροκεφαλές από μαύρη essenza ή εναλλακτικά μαύρα ή λευκά διαμάντια.

Η νέα σειρά «Sugar Skulls» αποπνέει έντονα ένα rock χαρακτήρα, αυτή τη φορά με τη νέα είσοδο του χρώματος που ισορροπεί και προσδίδει glamour και κλασικότητα χάρη στην παρουσία των σταυρών με τα διαμάντια. Η νέα σειρά αποτελεί την ιδανική επιλογή για στυλάτες και glamorous εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ, πάντα με τη μοναδική υπογραφή του ιταλικού οίκου VERY Gavello.

Οι τιμές ξεκινούν από 625 ευρώ.

VERY GAVELLO Boutiques:
Σκουφά 10, Κολωνάκι, τηλ. 210 7244600
Πλατεία Εσπερίδων 2-4, Γλυφάδα, τηλ. 2108948440
Παναγίτσας 3, Κηφισιά τηλ. 2106230350
Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 5 τηλ:2310274574