Τα νέα, καλοκαιρινά βραχιόλια Bios Balance ήρθαν και εντυπωσιάζουν με τη χρωματική τους ποικιλία. Φανταχτερά, φωσφοριζέ, έντονα, χαρούμενα και πανέτοιμα να κατακτήσουν κάθε παραλία και κάθε θάλασσα των διακοπών μας.

Τώρα, η δύναμη, η ευλυγισία και η ισορροπία συνδυάζονται με το μοναδικό στυλ και μαζί προσφέρουν το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι, που δεν πρέπει να λείπει από καμία εμφάνιση!

Η Πηγή Δεβετζή, και σαν Ολυμπιονίκης και σαν γυναίκα, μας μεταφέρει τα καλύτερα νέα του καλοκαιριού και μας καλεί να βρούμε, όπως και αυτή, το δικό μας χρώμα και να απολαύσουμε ένα Bios Balance καλοκαίρι γεμάτο δύναμη και ενέργεια.

Και τα καλύτερα νέα συνεχίζονται, καθώς η προϊοντική σειρά Bios Balance αποκτά ένα νέο μέλος, τα μενταγιόν Bios Balance που με το μοντέρνο σχεδιασμό και τα ιδιαίτερα χρώματά τους «στολίζουν» το λαιμό μας όλο το χρόνο.

Τα προϊόντα Bios Balance έχουν το αυθεντικό ολόγραμμα, το οποίο έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με συχνότητες που λειτουργούν σε αρμονία με το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματος, βοηθώντας στη βελτίωση της ισορροπίας, της ευλυγισίας και της δύναμης του οργανισμού.

Αντίθετα με άλλα προϊόντα-απομιμήσεις, το ολόγραμμα του Bios Balance χρησιμοποιεί τις ήδη υπάρχουσες συχνότητες του σώματός μας, χωρίς καμία παρενέργεια.