Θα χρειαστείτε:
2 μεγάλες πατάτες
• 4 παντζάρια
• 4 μεγάλα καρότα
• 4 κολοκυθάκια
• ελαιόλαδο
• αλάτι

Προετοιμασία

1. Καθαρίστε και κόψτε τα λαχανικά σε πολύ λεπτές φέτες.

2. Καλύψτε ένα ταψί με ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και απλώστε τις πατάτες.

3. Ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο, αλατίστε και ψήστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανές.

4. Επαναλάβετε το ίδιο με τα υπόλοιπα λαχανικά.

5. Αναμείξτε τα και σερβίρετε.

Πηγή:mednutrition.gr