Νέα Ζηλανδία και περιττά κιλά δεν πάνε μαζί! Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Μετανάστευσης αρνείται να δεχθεί υπέρβαρο κόσμο, αφού φοβάται ότι θα χρησιμοποιούν συχνά τις υπηρεσίες υγείας, κάτι που στοιχίζει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Rowan Trezise. Σχεδίαζε να κάνει μια νέα ζωή στη Νέα Ζηλανδία μαζί με το σύζυγό της, αλλά εμπόδιο στα σχέδιά της στάθηκε το βάρος της! Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας ενημέρωσε το ζεύγος Trezise να… «πάρουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε σε άλλη παραλία», αφού η συγκεκριμένη χώρα δεν ήταν γι΄αυτούς. Η δικαιολογία για την άρνηση να δεχθεί η κυβέρνηση το ζευγάρι ήταν ότι πιθανότατα να ήταν βάρος για το σύστημα υγείας τους.

Τελικά, ο Richie Trezise έκοψε το φαγητό, αφού ήταν περιζήτητος ως τεχνικός, και ήθελε πάση θυσία να κυνηγήσει την καριέρα του στη νέα χώρα. Από την άλλη, η Rowan Trezise δεν τα έχει καταφέρει. Συνεχίζει να έχει τα ίδια κιλά, ενώ αυτό της έχει στοιχίσει, αφού ζει μακριά από τον άντρα της μέχρι η ζυγαριά να της «κλείσει το μάτι».