Μια νεαρή μητέρα έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο, επειδή έχει αποφασίσει να βάζει σέξι ρούχα κάθε φορά που πηγαίνει στο σχολείο του γιου της, με χρήστες να σημειώνουν ότι το παιδί θα δέχεται bullying για την απόφαση της.

Η 22χρονη που δημοσιεύει βίντεο στο TikTok με το όνομα Church of Strawberry, αναφέρει ότι θεωρεί παράξενο που κόσμος προβληματίζεται από την αμφίεση της. Μάλιστα, σημειώνει ως επιχείρημα, πως τα ρούχα της ενοχλούν μόνο τους γονείς που έχουν μάθει να «σκανδαλίζονται» με το ανθρώπινο σώμα και όχι τα παιδιά.

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά παράξενο όταν οι άνθρωποι κάνουν περίεργες σκέψεις με το γεγονός ότι βλέπουν ακάλυπτα μέρη του σώματος», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη nypost.com.

@churchofstrawberry

Yassified austin powers 👀 hahahah what do you think? I love this, I love a Union Jack motif, I have SO many pieces with it on them now😂 glad to be back posting properly again I missed u all🫶🏻 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 #altmum #strawberryhayes #mumtok #kent #uk #alt #makeup #grwm #schoolrun #grwmschoolrun #ootd #schoolrunmum

♬ original sound – STRAWBERRY HAYES

«Έτσι, νιώθω είναι τόσο κακό; Τα παιδιά δεν δίνουν δεκάρα», είπε και πρόσθεσε ότι μόνο οι ενήλικες ενοχλούνται, επειδή «έχουν μάθει να σκέφτονται έτσι».

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση της, με αρκετούς χρήστες να διαφωνούν μαζί της και να σημειώνουν ότι «θα του κάνουν bullying γι΄ αυτά που φοράς» και πως «δεν δίνει το σωστό παράδειγμα».

Παρόλα αυτά, ορισμένοι υποστήριξαν την επιλογή της και ένας χρήστης σημείωσε πως «σχεδόν πάντα οι γονείς είναι εκείνοι που επικρίνουν, όχι τα παιδιά».