Μεγάλος προβληματισμός χτύπησε τη διαδικτυακή κοινότητα από ένα post που κανείς δεν μπορούσε να βρει τη λύση.

Εδώ δεν έχουμε μια «πειραγμένη» στο Photoshop εικόνα, αλλά ένα πραγματικό ενσταντανέ με ένα κορίτσι που μοιάζει να έχει βυθιστεί μέσα στο πεζοδρόμιο.

Η εικόνα εμφανίστηκε στο Reddit πριν από δύο εβδομάδες, κάποιος την έβαλε ωστόσο προσφάτως στο Twitter και έγινε κακός χαμός.

«Η κόρη μου, πού είναι η υπόλοιπη;», αναρωτιέται ο πατέρας που την ανέβασε, σπεύδοντας να σημειώσει με νόημα: «Ω, το βλέπω, εσύ;».

Η σουρεαλιστική εικόνα με το κοριτσάκι που μοιάζει να έχει βυθιστεί ως τη μέση στο πεζοδρόμιο, λες και πάτησε σε κινούμενη άμμο, πρόκειται φυσικά για οφθαλμαπάτη. Χρειάστηκε ωστόσο πολύ χρόνο και ακόμα περισσότερο κόπο για να το δει το ίντερνετ.

«Ουάου, αυτό χρειάστηκε ένα λεπτό», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης.

Χρειάστηκε κόσμος και κοσμάκης για να λυθεί το μυστήριο: η μικρή στέκεται στην πραγματικότητα πίσω από έναν χαμηλό τοίχο, καμωμένο με τα ίδια υλικά με το πεζοδρόμιο.

Κι έτσι μοιάζει να έχει θαφτεί στο τσιμέντο και την πέτρα.

«Βασικά, το μπροστά τμήμα είναι ψηλότερο από το σημείο που στέκεται το κορίτσι», έγραψε κάποιος, «βγάζει νόημα, είναι όμως πολύ απατηλό».

«Ο αγκώνας της είναι πάνω σε έναν τοίχο που έχει το ίδιο χρώμα με το πεζοδρόμιο όπου στέκεται», έγραψε κάποιος άλλος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.