Πανεπιστήμιο εκλιπαρεί τους φοιτητές του να σταματήσουν να αφοδεύουν όπου βρουν!

Έκκληση να μην κάνουν την ανάγκη τους σε… ντουζιέρες και κάδους


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
20:46
13/06/2017
Πανεπιστήμιο εκλιπαρεί τους φοιτητές του να σταματήσουν να αφοδεύουν όπου βρουν!
4
loading

Ένα πραγματικά αλλόκοτο «χόμπι» μαστίζει το Πανεπιστήμιο Στράθκλαϊντ της Γλασκώβης, ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι φοιτητές του έλαβαν πρόσφατα μια αιχμηρή προειδοποίηση που τους ζητούσε να σταματήσουν να κάνουν την ανάγκη τους στις ντουζιέρες και τους κάδους του Κέντρου Τεχνολογίας και Καινοτομίας!

Όπως διαμαρτυρήθηκαν οι πρυτανικές αρχές στην εφημερίδα «Metro»: «Το κτίριο στεγάζει μερικά από τα πιο έξυπνα μυαλά του κόσμου, κι όμως δεν φαίνεται να ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν την τουαλέτα».

Όσο για τους καθαριστές, εμφανίζονται εξοργισμένοι που συναντάνε καθημερινά ακαθαρσίες και χαρτιά υγείας σε μέρη που σίγουρα δεν θα έπρεπε. Το ενημερωτικό email που στάλθηκε στους σπουδαστές από εκπρόσωπο των πανεπιστημιακών αρχών έγραφε σχετικά: «Δεδομένης της συχνότητας με την οποία οι άνθρωποι αφοδεύουν σε κάδους, ντουζ και τα σχετικά, θα ήθελα παρακαλώ να υπενθυμίσω σε όλους τους ενοίκους του Κέντρου Τεχνολογίας και Καινοτομίας ότι παρέχονται τουαλέτες για τον σκοπό αυτό. Όλα τα σωματικά υγρά, τα στερεά και τα χαρτιά υγείας πρέπει να ρίχνονται στην τουαλέτα».

qqawwshfhfhbsdjgjg000

Και συνεχίζει: «Κι ενώ εκτιμώ πως ο πληθυσμός του Κέντρου Τεχνολογίας και Καινοτομίας είναι πολυεθνικός και διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές πρακτικές, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο η καθιερωμένη πρακτική είναι η χρήση του WC».

Και ήταν μάλιστα αυτός ο υπαινιγμός στις διαφορετικές πρακτικές άλλων πολιτισμών που ανάγκασε την πρυτανεία να αποσύρει το email, καθώς διαμαρτυρήθηκαν πολλοί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Στράθκλαϊντ αναγκάστηκε να πει χαρακτηριστικά: «Απολογούμαστε για οποιαδήποτε προσβολή προκαλέσαμε σε συναδέλφους. Το email περιείχε συναισθήματα που αντίκεινται παντελώς στις αρχές του ιδρύματός μας και δεν έπρεπε να σταλεί. Ανακλήθηκε όταν έγινε αντιληπτό από μας και εκδώσαμε απολογία στους συναδέλφους μας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Σκορπιός

  Εκεί που αφοδεύουν πίνουν και το τσάι τους....

 2. avatar dk.

  Και το Καποδιστριακό να τους εξηγήσει μην γράφουν και ζωγραφίζουν, όπου βρουν ένα ακόμα τοίχο. Γιατί είναι ντροπή.

 3. avatar Ωρέ!!

  Δεν πειράζει...θα ρθουν εδώ

  1. avatar Η Ευρώπη χρειάζεται θάρρος

   Έχουν έλθει ήδη και αφήνουν όπου βρουν τα ψιλά και τα χοντρά προϊόντα των πολιτισμών τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει