Αυτός ο άνδρας έκανε το δικό του ρεκόρ επισκεπτόμενος τις περισσότερες χώρες μέσα σε ένα 24ωρο περνώντας τα τελευταία σύνορα έχοντας μόνο επτά λεπτά στη διάθεσή του.

Ο Adam Leyton, χρησιμοποιώντας αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία, αναγκάστηκε ακόμη και να τρέξει μερικά χιλιόμετρα για να βεβαιωθεί ότι πάτησε το πόδι του σε 12 χώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας του. Ο 39χρονος έσπασε το ρεκόρ του 1993 κατά το οποίο 11 χώρες είχαν επισκεφτεί σε μία μέρα. Ο ίδιος βρίσκεται σε αναμονή για την επίσημη ανάδειξή του ρεκόρ του από τα Γκίνες και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, ξεκίνησε το ταξίδι του στις 07:01 το πρωί της περασμένης Τετάρτης από το Perl της Γερμανίας.

kdja2

Ο 39χρονος που είναι και πατέρας τριών παιδιών έκανε μια γρήγορη εκκίνηση επισκεπτόμενος τέσσερις χώρες σε 74 λεπτά με τη Γαλλία και το Βέλγιο να ακολουθούν το Λουξεμβούργο. Πέταξε στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία και πήρε μια πτήση για την Κοπεγχάγη στη Δανία πριν διασχίσει τη γέφυρα Oresund στη Σουηδία. Επέστρεψε στην Κοπεγχάγη πριν πάρει μια άλλη πτήση για τη Βαρσοβία στην Πολωνία. Κατάφερε να κοιμηθεί μόλις δύο ώρες παίρνοντας το νυχτερινό τρένο στη Μπρατισλάβα στη Σλοβακία από όπου στη συνέχεια πήγε στην Τσεχία. Η Ουγγαρία ήταν ο επόμενος προορισμός όπου έτρεξε για να φτάσει στα σύνορα. Πέρασε τα σύνορα για την Αυστρία όπου είχε μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή του να ξοδέψει εκεί.

kdja3

«Ήμουν απολύτως συνεπαρμένος, δάκρυα έτρεχαν στα μάτια μου. Ο κόσμος γύριζε γύρω μου και ήμουν κουρασμένος» ανέφερε ο ίδιος μετά το ρεκόρ του και αποκαλύπτει ότι η ιδέα ήρθε όταν διάβασε την ιστορία τριών ανδρών που επισκέφτηκαν με αυτοκίνητο πολλές χώρες μέσα σε μία μέρα. Ο Leyton μαζί με το ταξίδι του κατάφερε να συγκεντρώσει μερικά χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό για τα θνησιγενή βρέφη.

kdja1

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.