proho.gr
Έχουμε ακούσει πολλές φορές για διάφορα bugs και exploits στα MMOs κατά το πέρασμα των χρόνων, ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις αυτά είναι τόσο διασκεδαστικά που πραγματικά αναρωτιέσαι εάν έχουν γίνει επί τούτου από τους προγραμματιστές.

Σε αυτήν την κατηγορία συγκαταλέγεται και η περίπτωση του Star Wars: The Old Republic, όπου σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κάνει τον κύκλο τους τις τελευταίες ώρες, ένα bug επηρεάζει την μάχη όταν οι παίκτες επιδίδονται σε χορευτικές κινήσεις. Με αρκετές πηγές να το επιβεβαιώνουν αυτό, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, με την εισαγωγή της εντολής «/getdown» (μια κίνηση χορού) οι εχθροί που σας χτυπάνε, συμπεριλαμβανομένων και των bosses, θα διακόπτονται συνεχώς. Η «δύναμη» του χορού μπορεί τελικά να κάνει και θαύματα;

Αν ελπίζετε να χρησιμοποιήσετε τις χορευτικές φιγούρες, τότε να ξέρετε ότι η BioWare έχει πλήρη επίγνωση αυτού του exploit. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το στούντιο έχει αφαιρέσει όλα τις αναρτήσεις που αναφέρονται σε αυτό, τότε σίγουρα πρέπει να δουλεύει πάνω στην άμεση επιδιόρθωσή του, αν όντως πρόκειται για αληθινή είδηση.
Λέτε να πρόκειται για ένα καλοστημένο hoax ή ένα όντως διασκεδαστικό bug, όσοι το δοκιμάσετε δώστε μας feedback!