Πριν από την έναρξη του κρίσιμου αγώνα της Τουρκίας στην Λετονία για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Γιουσούφ Γιαζιτζί αποφάσισε πως έπρεπε να εμψυχώσει τον συμπαίκτη του Ριντβάν Γιλμάζ. Καθώς οι παίκτες του Στέφαν Κουντς έκαναν προθέρμανση, ο άσος της Λιλ πλησίασε τον αμυντικό Μπεσίκτας και τον έπιασε από τον λαιμό κι άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος.

Ο Γιλμάζ προφανώς δεν το περίμενε κι αφού ο Γιαζιτζί πήρε τα χέρια του, έβαλε τα γέλια. Οι δύο ποδοσφαιριστές, πάντως, ήταν αναπληρωματικοί και το… κόλπο μάλλον δεν έπιασε. Ο Γιλμάζ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα η Τουρκία βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο Μερίχ Ντεμιράλ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η φάση εκτυλίχθηκε από τα αριστερή πλευρά που κάλυπτε ο Γιλμάζ.

Πρώτα απομάκρυνε πάνω σε αντίπαλό του και στη συνέχειά δεν κάλυψε σωστά το χώρο και οι Λετονοί γέμισαν στην περιοχή, όπου ο Ντεμιράλ στάθηκε άτυχος. Η Τουρκία, πάντως, λίγο μετά ισοφάρισε με τον Ντουρσούν (75′) και με εύστοχο πέναλτι του Μπουράκ Γιλμάζ στο 90’+9′ απέδρασε με νίκη 2-1 και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022.