Σε άλλο επίπεδο πήγε την «τρέλα» του για την αγαπημένη του ομάδα ένας 63χρονος από το Χιμπέρνιαν της Σκωτίας, καθώς παρόλο που βρισκόταν για έξι εβδομάδες σε κώμα λόγω κορονοϊού, μια από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανε, ήταν να μάθει πόσο έληξε το ματς της Χιμπέρνιαν.

Ο Ρος Φένγουικ είναι πλέον παππούς, αλλά αυτό δεν τον σταματά να παραμένει ερωτευμένος με τον σύλλογο της πόλης του. Και παρόλο που βρισκόταν για περίπου ενάμισι μήνα στη ΜΕΘ του Edinburgh Royal Infirmary, η αγωνία του για τους Χιμπς δεν μπορούσε να συγκριθεί ούτε με την αγωνία για την ίδια του τη ζωή.

Το διάστημα που νοσηλευόταν, πέρασε δύσκολες στιγμές. Όμως, σύμφωνα με την τοπική Edinburgh Live όλα πήγαν και πλέον η κατάστασή του πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για την υγεία του.

Μάλιστα, η νύφη του αναφέρθηκε μέσω της Daily Record και σε ένα από τα πρώτα πράγματα που ο Φένγουικ έκανε, όταν είχε και πάλι επικοινωνία με τον κόσμο.

«Περάσαμε μία κόλαση και τα πράγματα ήταν δύσκολα από το ξεκίνημα, οπότε ο Ρος δεν ήξερε τίποτα για το lockdown. Έτσι, όταν συνήλθε την προηγούμενη εβδομάδα, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν τι κάνει η Χιμπέρνιαν. Του απαντήσαμε ότι δεν παίζει αυτό το διάστημα», διηγήθηκε εκείνη.

Και πρόσθεσε: «Μία νοσοκόμα έκατσε δίπλα του και του εξήγησε τι έχει συμβεί στον κόσμο στο διάστημα που δεν είχε επαφή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.