Δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ επέστρεφε στο Βέλγιο από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπου είχε μεταβεί για μια εβδομάδα, ώστε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, αλλά στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο… εξόριστος από την Άντερλεχτ 29χρονος ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την Αστυνομία του Βελγίου και αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της κεντροευρωπαϊκής χώρας.

Οι Αρχές του Βελγίου έκριναν ότι η παρουσία του Βράνιες στη χώρα ήταν παράτυπη, καθώς η εργασιακή βίζα του είχε λήξει από τον περασμένο μήνα, έπειτα από απόφαση της Άντερλεχτ να τον θέσει εκτός ομάδας.

«Το εν λόγω άτομο ισχυριζόταν ότι είναι ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ, αλλά δεν υπήρχε καμία απόδειξη γι’ αυτό», υπογράμμισε στην αναφορά της η Αστυνομία της χώρας. Έτσι, η επιστροφή του Βράνιες από την Μπάνια Λούκα άρχισε να παίρνει απρόβλεπτη εξέλιξη.

Ο Βόσνιος παίκτης οδηγήθηκε σε ένα κοντινό κέντρο μεταναστών, ώστε να περάσει τη νύχτα και να επιστρέψει την επόμενη μέρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη από τη στιγμή που δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα. Ωστόσο, χθες το πρωί κατάφερε να αποδείξει ότι πράγματι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στους «μωβ» των Βρυξελλών και έτσι κατάφερε να μείνει ελεύθερος.