Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ξανά τον Κώστα Μήτρογλου εξετάζει ομάδα της οποίας είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, αλλά και γαλλικά ΜΜΕ. Ο λόγος για την Μπενφίκα, η οποία θα έβλεπε θετικά την επιστροφή του Έλληνα σέντερ φορ.

Η Μαρσέιγ απέκτησε πρόσφατα για την επιθετική της γραμμή τον Μάριο Μπαλοτέλι, κάτι που σημαίνει ότι δεν οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν πειστεί πως ο «Μητρογκόλ» μπορεί να τους βοηθήσει αρκετά στο να πετύχει τους στόχους της. Έτσι, ο 30χρονος μάλλον θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εκτός εάν συμβιβαστεί με έναν δευτερότριτο ρόλο, κάτι που λογικά ούτε ο ίδιος δεν επιθυμεί.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας φέρονται να σκέφτονται σοβαρά τον δανεισμό του Μήτρογλου για ενάμισι χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δείχνουν τη διάθεση να καλύψουν όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που αγγίζει τις 300.000 ευρώ τον μήνα.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Μπενφίκα, με τη φανέλα της οποίας είχε μετρήσει 52 γκολ και 10 ασίστ σε 88 συμμετοχές.