Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, την Μπρίσμπεϊν Ρόουρ, στο πρώτο ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League Ασίας, στον αγώνα με αντίπαλο την Τσέρες-Νέγκρος από τις Φιλιππίνες.

Εκτός από την εντός έδρας ήττα με 3-2, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0, ήρθε και κάτι ακόμη πολύ πιο ντροπιαστικό για τον αυστραλιανό σύλλογο. Τα νούμερα στις πλάτες των παικτών άρχισαν να ξεκολλούν, με αποτέλεσμα να καταφύγουν σε μέσα… επιδιόρθωσης όπως τα τσιρότα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή της Ρόουρ, Ερίκ Μποτέκ, ο οποίος παρότι μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο, το νούμερο 22 που φορά στην πλάτη του πρόλαβε να «καταρρεύσει» με αποτέλεσμα να πάρει τη δεύτερη φανέλα του συμπαίκτη του, Ιβάν Φράνιτς, που φοράει το 77. Για να μοιάζει με «22», οι άνθρωποι της ομάδας του τοποθέτησαν μερικά τσιρότα…

Όσο για τον Φράνιτς, τελείωσε το παιχνίδι με το νούμερο 7 στην πλάτη του, καθώς το άλλο εφτάρι προφανώς και δεν άντεξε.

jhgjg

Το θετικό -για εμάς και όχι για την ομάδα του Μπρίσμπεϊν, είναι πως μάθαμε ότι ο Μάσιμο Μακαρόνε παίζει ακόμη μπάλα στα 38 του χρόνια, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και φρεσκάραμε τη μνήμη μας όσον αφορά το που συνεχίζει την καριέρα του ο 33χρονος διεθνής Έλληνας στόπερ. Προπονητής εκεί είναι η παλιά δόξα του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, Τζον Αλοΐζι.