Δείτε τους πέντε παίκτες που έμειναν λιγότερο στο γήπεδο. Από τα 3 δευτερόλεπτα στον Σερζ Τζιεχούα. 5. Είναι ο πιο διάσημος της λίστας. Καθώς ξεκίνησε η αναμέτρηση της δικής του Κρουζέιρο με την Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ζε Καρλος που έχει φορέσει και τη φανέλα της Σελεσάο, μπήκε φουριόζος και δεν την γλίτωσε. Αρχισε να κλωτσάει έναν αντίπαλο και στα 9 δεύτερα… χαιρέτησε.

4. Δεν έφταιγε ο ίδιος. Ο Πρέστον Εντουαρντς προσπάθησε να καλύψει το λάθος ενός αμυντικού του και το πλήρωσε. Για να αποβληθεί ο τερματοφύλακας της Εμπσφλιτ Γιουνάιτεντ χρειάστηκαν 9 δεύτερα.

3. Το απίστευτο με την περίπτωση του Σερζ Τζιεχούα ήταν ότι έπαιξε μόνο ένα ματς στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια αγωνίστηκε μόλις 7 δευτερόλεπτα σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Γλυφάδας. Ο Ιβοριανός επιθετικός με το που ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, έριξε αγωνιά σε αντίπαλο και στάλθηκε σπίτι του (κυριολεκτικά). Μάλιστα ο ίδιος το αντιμετώπισε γελώντας και δεν τον ξαναείδε κανείς.

2. Ο Τακαχίρο Μαζουκάβα της Ναγκόγια Γκράμπους βρέθηκε στο χορτάρι μόνο για 4 δεύτερα. Η αλήθεια είναι πως ο επιθετικός περισσότερο κερδίζει την αποβολή του παρά ήταν πραγματικά ανατροπή. Αδικη λοιπόν αυτή η θέση για τον δύσμοιρο Ιάπωνα που νωρίτερα έκανε επικό λάθος.

1. Την Τσίπενχαμ Τάουν λογικά δεν την γνωρίζουν ούτε οι πιο… άρρωστοι με το στοίχημα. Υπάρχει όμως και αγωνίζεται στην 7η κατηγορία της Αγγλίας. Εκεί λοιπόν θήτευσε μία φορά κι έναν καιρό κάποιος Ντέιβιντ Πρατ. Ο εν λόγω κύριος χρειάστηκε μόλις 3 δευτερόλεπτα και 3 δέκατα για να πατήσει τον αντίπαλο του και να γίνει η πιο γρήγορη καταγεγραμμένη αποβολή όλων των εποχών. prvm3jnz Πηγή: gazzetta.gr