Μετά τη Βενέτσια και ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, που προκύπτουν μέσα από δημοσιεύματα στην Ουκρανία και την Ιταλία, για την απόκτηση του Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν.

Ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ της Ζόρια ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9 γκολ και 4 ασίστ σε 33 συμμετοχές και είναι στο στόχαστρο της Βενέτσια, ωστόσο όπως επισημαίνεται «ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ζόρια πληρώνοντας τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ».

Το συμβόλαιο του Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

ΠΑΟΚ: Ποιος είναι o Κοτσέργκιν

Πέρσι ο Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια εναντίον της ΑΕΚ για τη φάση των ομίλων του Europa League, μάλιστα είχε σκοράρει στην πρώτη αναμέτρηση (1-4) για λογαριασμό της Ζόρια.

Γεννημένος στις 30 Απριλίου του 1996 αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός χαφ, αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος στον άξονα. Από τις 33 συμμετοχές την περσινή σεζόν, οι 23 ήταν ως δεξιός χαφ και οι υπόλοιπες 10 ως κεντρικός μέσος.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ντνίπρο και το 2017 πήρε μεταγραφή για τη Ζόρια. Στην πρώτη του χρονιά μέτρησε 16 συμμετοχές,, την επόμενη είχε 18 αγώνες με 1 γκολ και την σεζόν 2019-2020, είχε 37 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr