Από τότε που πωλήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε βάλει ως πρώτο στόχο για να τον αντικαταστήσει τον Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός θέλει και εκείνος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όμως το deal των «πράσινων» με την Μπρόντμπι δεν έχει προχωρήσει ακόμη. Και με τον χρόνο πλέον να πιέζει, δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να… ναυαγήσει.

Η εξέλιξη αυτή κάνει το «τριφύλλι» να φέρνει σταδιακά στο προσκήνιο τις εναλλακτικές. Το 1,5 εκατ. ευρώ στους Δανούς για τον Πούκι φαίνεται πως δεν «ψήνει» τους Δανούς (η Σέλτικ διατηρεί ένα 35% μεταπώλησης) και έτσι στον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν να δουλεύουν δύο άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με κάποιον από τους δύο στράικερ και πριν από τα παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα μπορούν να τον δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή τους λίστα. Αντίθετα, ο πρώτος στόχος που είναι ο Πούκι, ακόμη και αν τελικά η μεταγραφή του γίνει πραγματικότητα, δεν θα μπορεί να παίξει στα ευρωπαϊκά ματς.

Άμεσα αριστερό μπακ και… στο βάθος εξτρέμ

Η μη θετική κατάληξη της μεταγραφής του Γκάμπριελ Σίλβα αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί για άλλους ποδοσφαιριστές στη θέση του αριστερού μπακ. Φαβορί παραμένει ο Βενσάν Μπεσά, αλλά την ίδια ώρα γίνεται αναζήτηση και για μια καλύτερη ηλικιακά περίπτωση, που θα ικανοποιεί τα «θέλω» του Ουζουνίδη.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί, γι’ αυτό και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής με τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος είναι στην αναμονή.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» κοιτούν και για εξτρέμ, που βασικό του χαρακτηριστικό θα είναι η ταχύτητα. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και ο παίκτης για τη θέση αυτή να έρθει νωρίτερα ακόμη και από τον αριστερό μπακ. Αυτό που μοιάζει δεδομένο, είναι πως θα γίνει έστω μια κίνηση πριν τις 16 Αυγούστου.