Στα μέσα Αυγούστου οι εκλογές στην ΕΠΟ

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα επικεφαλής στην ΚΕΔ


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8:01
26/07/2017
Στα μέσα Αυγούστου οι εκλογές στην ΕΠΟ
2
loading

Στις 18 Αυγούστου αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ μετά από συνάντηση του απεσταλμένου της FIFA με την ΠΔΕ της ΕΠΟ.

Επικεφαλής της ΚΕΔ θα είναι ο Πορτογάλος Βίτορ Μέλο Περέιρα ενώ θα παραμείνουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Καλύβας και Βασάρας, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης.

Η «επιτροπή παρακολούθησης» θα είναι τριμελής και θα απαρτίζεται αποκλειστικά από ξένους. Όσον αφορά το video assistance referee, θα παρουσιαστεί στις ΠΑΕ της Super League στις 26/7

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ε.Π.Ο.

    Ελληνική, Προστασία, Ολυμπιακού.

  2. avatar ΑΝΑΡΧΑ

    ΠΕΡΈΙΡΑ...............
    «Εγώ και πολλοί συνάδελφοί μου δεχτήκαμε κλήσεις από τον πρόεδρο των Διαιτητών, Βίτορ Μέλο Περέιρα, την ίδια εβδομάδα που είχε κληρωθεί να σφυρίξουμε την Μπενφίκα. Είναι η μοναδική ομάδα που τον στηρίζει και ο Περέιρα δεν θέλει κάποιον διαιτητή που δεν αρέσει στην Μπενφίκα, να σφυρίζει παιχνίδια της».
    Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φερέιρα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, αφότου είχε υπάρξει διεθνής και είχε διαιτητεύσει και τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας εκείνης της χρονιάς. Ο ίδιος έιπε πως «η μόνη εξήγηση που βρίσκω είναι ότι σφύριξα τρεις φορές φέτος την Μπενφίκα και έχασε τις δύο από αυτές».

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει