Δεν υπάρχουν αυτά που κάνουν και αυτήν τη σεζόν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Μάλιστα, το δίδυμο Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον έχει επιδοθεί σε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό για το ποιος θα «λάμψει» περισσότερο σε κάθε αγώνα της ομάδας τους, χωρίς ωστόσο να βάζουν πίσω το καλό της ομάδας, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Οι Οουόριορς πέρασαν με το «εξωγήινο» 149-124 από το Σικάγο, για να σκορπίσουν τους Μπουλς, με τον Τόμπσον να κάνει τρομερά πράγματα, έχοντας 52 πόντους σε 27 λεπτά. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ευστόχησε σε 14 τρίποντα (14/24), για να πετύχει νέο ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση των 13 τριπόντων του Κάρι.

Συνολικά η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ είχε 24/45 τρίποντα, με τον Κάρι να προσθέτει τους… φτωχικούς 23 πόντους, τον Αλφόνσο ΜακΚίνι 19, τον Κουίν Κουκ 16 και τον Κέβιν Ντουράντ μόλις 14.

Από την άλλη, οι Ζακ ΛαΒίν και Αντόνιο Μπλέικνι πέτυχαν από 21 πόντους για τους «ταύρους», αλλά με σχεδόν 150 πόντους παθητικό, δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν και σε πολλά…

Δείτε το σόου του Κλέι Τόμπσον: