Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League στο ντέρμπι που όλοι περιμένουν ότι θα κρίνει το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο λίγες ώρες πριν την έναρξη, αφού υπήρξε ένταση με την αστυνομία, χρήση χημικών και αναφορές για τραυματίες.

Οι οπαδοί των πράσινων περίμεναν πώς και πώς το παιχνίδι, έχοντας εξαντλήσει τα εισιτήρια μέσα σε 15 λεπτά. Λογικό είναι, επομένως, να πάνε από πολύ νωρίς έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα 2,5 ώρες πριν την έναρξη. Αυτό, φυσικά, δεν είναι κακό, αλλά είναι κακό αυτό που έγινε στη συνέχεια.

Ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού και την αστυνομία υπήρξε ένταση, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών, χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης για την ακρίβεια, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες.

Όπως και να έχει, ευχή όλων είναι τα πράγματα να ηρεμήσουν και στη συνέχεια να κυλήσουν όλα ομαδά τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.