Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 και έμεινε στο -6 από την κορυφή, με τον Ζοσέ Ανιγκό να στέκεται στα λάθη των παικτών του στα δύο γκολ των πράσινων και να δηλώνει ότι οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν να πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανιγκό στην Cosmote TV…

Για το τι έγινε στο ματς: «Αυτό που συνέβη ήταν ότι δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Δεν είχαμε πρωτοβουλία, δεν πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα και χάσαμε ένα ημίχρονο. Μετά οταν προσπαθήσαμε το παιχνίδι είχε τελειώσει. Χάσαμε ένα ημίχρονο. Τα γκολ τα ‘χαρίσαμε’ με τα δικά μας λάθη».

Για τις αλλαγές: «Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες μετά από 3ο σερί παιχνίδι που παίζανε. Χρειαζόμασταν φρεσκάδα, ταχύτητα και βάθος. Οι αλλαγές μετά ήταν για να δώσουμε βάθος. Όταν χάνεις με 2-0 σε αυτό το ντέρμπι είναι δύσκολο να το γυρίσεις».

Για τη μάχη του τίτλου: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Αφού δεν έχει τελειώσει κάτι. Η δύναμη ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός είναι να επανέλθει. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε παρότι έχουμε κάνει ένα κακό παιχνίδι».