Μπορεί εδώ και λίγους μήνες να βρίσκεται στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η Ευρώπη έχει ξεχάσει τον Πέδρο Μαρτίνς και η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από τα νέα ρεπορτάζ σε Πορτογαλία και Αγγλία, σύμφωνα με τα οποία είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιντς.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές ως υποψήφιος για ομάδες στην Αγγλία αλλά ποτέ καμία περίπτωση δεν προχώρησε.

Δεν αποκλείεται, πάντως, αυτό να συμβεί τώρα, αφού φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για τη Λιντς. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Πορτογαλία, το όνομά του είναι αρκετά ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας, με τον ίδιο να μην έχει κρύψει ποτέ ότι το όνειρό του είναι να δουλέψει κάποια στιγμή στην Premier League.

Ανάμεσα στη Λιντς και τον Μαρτίνς, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή και οι δύο πλευρές αναμένεται να τα ξαναπούν και τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί το αν μπορούν ή όχι να φτάσουν σε συμφωνία.